Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

KISS DÁNIEL: AZ ÚJPEST A MÁSODIK OTTHONOM!

Felnőtt 2023-07-12

Már a nyolcadik szezonját kezdi meg csapatunknál Kiss Dániel. Rutinos védőnk gőzerővel készül az idényre, bár jelenleg a Balatonon pihen családjával, és abban bízik, hogy a pályán nyújtott jó teljesítménye mellett mentori szerepet is betöltethet majd fiatal csapattársait segítve. 

 

A DVTK Jegesmedvéknél tett két éves kiruccanástól eltekintve már tizedik éve az egyik alapembere az újpesti védekező alakzatoknak Kiss Dániel, akinek magától értetődő volt, hogy ha számítanak rá, akkor marad csapatunknál.

 

"Így már, hogy a hetedik-nyolcadik évemet taposom a klubnál, nyugodtan mondhatom, hogy ez a második otthonom, szeretek itt lenni, szeretek az Újpestben játszani. - mondta a korábbi válogatott védő az utehoki.hu-nak. - A tavalyi szezonunk sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettünk volna, de bízom benne, hogy idén sokkal sikeresebbek leszünk. Szeretném ha a rájátszásban minél tovább menetelnénk, mert a szurkolóink végre megérdemelnének egy bajnokesélyes csapatot."

 

A rutinos 32 éves játékosunknak mozgalmasan telik a nyara, már megkezdte a felkészülést a következő szezonra, ezt szakította most meg néhány nap szabadággal, amit a Balatonnál tölt a családjával. A jövőben nemcsak a pályán akarja segíteni csapatunkat, hanem több időt szánna a fiatalok mentorálására is.

 

"Az egyéni céljaim között szerepel, hogy a mentori szerepemet betölthessem a fiatal csapattársaim mellett. Ha jól fogunk szerepelni, akkor biztos marad energiám arra is, hogy foglalkozzak a srácokkal." - tette hozzá Kiss Dániel.

 

Sok sikert a következő évre, Dani!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.28. UTE - Fehérvár című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41