Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

KISS DÁNIEL ÚJPESTEN MARAD

Felnőtt 2022-06-23

Hosszú tárgyalássorozat végén a következő évre is aláírt a csapathoz válogatott védőnk. Kiss Dániel ősszel már a hatodik szezonját kezdheti meg lila-fehérben. 

 

"Talán most állapodtam meg a legnehezebben a klubbal, de én ide hazajárok." - mondta az utehoki.hu-nak Kiss Dániel. 

 

Kőkemény védőnk az előző alapszakasz közepén megsérült, hetekre kiesett a játékból, de így is bekerült a válogatott keretbe, és egészen a világbajnokság előtti utolsó keretszűkítésig együtt készült Sean Simpson csapatával.

 

"Amikor reggel belépek az újpesti csarnokba, akkor ismerős arcokkal találkozom, nagyon szeretem ezt a közeget, és olyan típusú játékos vagyok, akinek ez rendkívül fontos. Ha jól érzem magam a csarnokban, az öltözőben és a csapatnál dolgozó emberek között, én akkor tudok jó teljesítményt nyújtani."

 

Rutinos játékosunk arról is beszélt, hogy a lila-fehéreknél évről-évre egyre professzionálisabbak a körülmények, arra viszont még ő is keresi a választ, hogy tavaly a sikeres Erste Liga alapszakasz után miért botlott meg a csapat a rájátszás első körében. Saját magától azt várja, hogy a következő idényben az alapszakaszban és a rájátszásban is a lehető legjobb formáját hozza, és tapasztalataival szeretné segíteni fiatalabb csapattársait is.

 

"A védelemnek rendben kell lennie Rajna Miki előtt. Ő olyan kapus, aki rengeteget ad a csapatnak, de fontos, hogy mi is sokat dolgozzunk hátul."

 

Kiss Dániel elárulta, hogy nyári pihenőidejében számára kikapcsolódás, ha besegíthet a családi vállalkozásba, bátyjával az építőiparban dolgozik. A lila-fehér szurkolóktól pedig azt kérte, hogy jövőre is teremtsenek olyan csodálatos hangulatot a Megyeri úton, mint az előző idényben.

 

További sok siker, Dani!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.12. HK Levice - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41