Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

KUPAPRÓBA A DEAC ELLEN

Felnőtt 2023-01-07

Vasárnap a Debrecen együttese látogat a Megyeri útra az Erste Ligában. A mieink hazai pályán bárkire veszélyesek, a DEAC elleni jó játék pedig a Magyar Kupa négyes döntője szempontjából is fontos lenne.

Még csütörtökön megtartották a Magyar Kupa idei négyes döntőjének sorsolását, amelyet január 28-29-én rendeznek a Tüskecsarnokban. A mieink a legerősebb magyar csapat, a Fehérvár AV19 ellen kezdenek az elődöntőben, tehát a BJAHC és a címvédő DEAC a másik ágra került. 

Így a döntőben, vagy a bronzmérkőzésen találkozhatunk legközelebb a DEAC-al, ezért nagyon fontos, hogy milyen játékot mutat majd a két csapat az egymás elleni bajnoki meccsen. 

A lila-fehérek és a fekete-fehérek az alapszakasz elején találkoztak utoljára. Az első idei egymás elleni meccset a mienk nyerték 5:2-re még szeptember végén, október közepén pedig egy góllal a debreceniek győztek hazai jégen.

Az Újpest otthon az elmúlt hetekben kifejezetten eredményesen jászott, a DEAC viszont nagyon rapszódikus vendégként. Ugyanakkor az esélyeket illetően az mindenképpen a Debrecen mellett szól, hogy ők kedden simán nyertek a DAB vendégeként, míg a mieink meglepetésre pénteken este kikaptak az utóbbi hetekben gyengélkedő Dunaújváros ellen.

A két csapat összecsapása január 8-án, vasárnap 17.00 órakor kezdődik Újpesten. A meccsre jegyet venni az Eventim felületén lehet, vagy a mérkőzés előtt a Megyeri úti Jégcsarnok jegypénztárában.

fotó: Vörös Dávid

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.07. UTE-Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41