Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

KYLE JUST: A VÉGSŐ GYŐZELEM IS LEHET CÉL

Felnőtt 2023-07-24

Negyedik szezonját kezdi meg ősszel az Újpestben Kyle Just. Kiváló kanadai támadónk nemcsak hűséges, hanem rendkívül kiegyensúlyozott játékos is, eddig minden évben harminc pont felett termelt a Megyeri úton, és most is rendkívül motiváltan várja az előttünk álló idényt.

 

Ha van ember, akire minden körülmények között lehetett számítani az elmúlt években a lila-fehérek felnőtt hokicsapatánál, akkor az Kyle Just. Hiába produkált tavaly gyengébb szezont a gárda, szélsőnk stabilan ott volt a legjobbak között az Erste Ligában, a csapat harmadik legeredményesebb játékosaként 10 gólt és 22 gólpaszt ért el 32 mérkőzés alatt.

 

"Izgatottan várom a negyedik szezonomat a csapatnál, ennyi idő alatt Újpest nemcsak nekem, hanem a családomnak is otthonává vált. - mondta Kyle Just az utehoki.hu-nak. - Személy szerint elsősorban abban bízom, hogy az előttünk álló hónapokban feledtetni tudjuk az előző idény csalódásait a szurkolókkal. Igyekszem a nyári szabadság után a legjobb formámban visszatérni Magyarországra, hogy jobb legyek egyénileg, és jobbak legyünk csapatként is, mint tavaly."

 

A rutinos szélső szerint az Erste Ligában egyre erősebbek a csapatok, és a jégre lépő légiósok is, ennek ellenére szeretne ott lenni a legjobbak között, ez pedig extra motivációt jelent neki.

 

"Fel akarom venni a versenyt a fiatalabbakkal is, ezért mindent megteszek a felkészülés alatt. Az előttünk álló évben minimum célunk kell legyen, hogy legalább egy kört nyerjünk a rájátszásban, ugyanakkor látva, hogy milyen keretünk lesz, ennél sokkal bátrabb célokat is megfogalmazhatunk. Sok új játékosunk lesz, és az új edzői stáb is friss látásmódot hoz, egymást is azért hajtjuk majd, hogy bajnokcsapatunk lehessen."

 

Kyle Just hozzátette, alig várja a találkozást a szurkolókkal, és hogy újra teltház legyen a Megyeri úti csarnokban. 

 

Hamarosan találkozunk, sok sikert a szezonra, Kyle!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.11.01. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41