Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

Kiestünk a kupából!

Felnőtt 2019-11-28

A mérkőzés szinte azonnal egy durva szabálytalansággal indult: a 35. másodpercben DiDiomete kirúgta Tóth Adrián korcsolyáit, amiért végleges kiállítással sújtották. Az ötperces fórt Switzer 15 másodperc alatt gólra váltotta a sértett gólpasszából. A teljes előnyt végül nem játszhatta végig az FTC, ugyanis elcserélték magukat. A 7. percben egyenlített az UTE, Mikuskin kotorta be közelről a korongot Arany Gergely kapujába. A nyitó harmad közepén Pavuk és Carlson egyaránt 2+10 percet pihenhetett a büntetőpadon, aztán a 16. percben Sikorcin is csatlakozott hozzájuk egy hasonló büntetéssel.

A 24. percben újra a játék vált főszereplővé: Tóth Adrián a felezővonaltól megindulva szép cseleket követően újra vezetéshez juttatta a zöld-fehéreket egy pontos fonáklövéssel. A harmad első – és mint végül kiderült, egyetlen – 2+10 perces büntetését Godó gyűjtötte be térdhasználatért, de mégsem játszhatott 5 a 4 ellen az FTC-Telekom, mert Pulli is pihent 2 percet. A játékrész végén Sikorcin ezúttal csak kisbüntetést kapott, a fórt Tóth Adrián révén gólra váltották a hazaiak. A középső felvonáshoz hozzátartozik, hogy az FTC 24-5-re nyerte a kapura lövési mutatót.

A harmadik harmad megint nem a jégkorongról szólt. A 45. percben Carlson begyűjtött egy 2+10+végleges fegyelmit kapott, miközben a hazaiaktól Tóth Adrián, a vendégektől Varga pihent 2 percet. Három és fél percre rá Sikorcin 2+végleges fegyelmit kapott, míg a zöld-fehérektől Pozsár és Sarcia ült ki 2 percre. Több gól nem esett, az FTC-Telekom 3-1-re nyert, akárcsak egy héttel ezelőtt, így 6-2-es összesítéssel jutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Forrás: Jégkorongblog

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.05. MAC HKB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41