Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

Kiss Bence áll be az UTE kapujába

Felnőtt 2020-08-14

 

A DVTK Jegesmedvék válogatott játékosa védi ezen a hétvégén, a DEAC elleni két edzőmérkőzésen, az Újpest kapuját. Első számú kapusunk, Duschek Dávid térdműtétje után lábadozik, a 20 éves Márkus Levente pedig a szerdai edzésen sérült meg.

 

Levonult edzés közben a jégről Márkus Levente, aki az első diagnózis szerint sérvet kapott, így biztos, hogy a DEAC elleni két mérkőzésen nem léphet pályára. Pótlására Ancsin János szakosztály igazgatónak gyors megoldást kellett találnia.

 

Megkerestem a miskolci klub vezetőségét, akik azonnal a segítségünkre siettek, és erre a két mérkőzésre kölcsönadták fiatal válogatott kapusukat, Kiss Bencét - nyilatkozta az utehoki.hu-nak Ancsin János. - Bence Miskolcról egyenesen Debrecenben jön, hogy az első idei edzőmérkőzésünkön beálljon, majd a vasárnapi visszavágón is ő védi az UTE ketrecét. Köszönjük a DVTK rendkívül segítőkész és sportszerű hozzáállását.”

 

A csapat második számú kapusa a Debrecen elleni meccseken az ifjúsági korú Monostori Tamás lesz, aki a felkészülés kezdete óta segíti felnőtt csapatunk felkészülését. Duschek Dávid a tervek szerint egy-két héten belül megkezdheti az edzéseket, és az Erste Liga rajtjára már bevethető lesz. Márkus Levente állapotáról csak a pontos orvosi diagnózis felállítása után tudunk tájékoztatást adni. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.11.03. UTE_DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41