Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

“LEDOLGOZTAK MINKET A PÁLYÁRÓL”

Felnőtt 2021-09-25

A negyedik idegenbeli mérkőzésén is pontot szerzett a csapat. A mieink csak a hosszabbításban kaptak ki Miskolcon.

A DVTK már a nyolcadik percben vezetést szerzett, Walker tüzelt kapu mögül, lövése Rajna Miklós hátáról pattant be, majd az első harmad végén Sam Coatta egyenlített. 

A második harmad ötödik percében Kovács Sebestyén a vezetést is megszerezte az Újpestnek, a hazaiak csak a harmadik játékrész elején tudtak egalizálni.

A vezetést másodszor az 52. percben szerezték meg a Jegesmedvék, amikor Vojtkó talált be közelről.

Még a rendes játékidő vége előtt a mieink emberelőnyből egyenlítettek Coattának köszönhetően, így jöhetett a hosszabbítás. 

A ráadásban Doetzelt előbb kiállították, sajnos így sem tudtak gól szerezni, majd amikor a kanadai hátvéd visszaállt, eldöntötte a mérkőzést. 

Csapatunk a negyedik idegenbeli meccsén a harmadik hosszabbítást játszotta le, így újra pontot szerzett az Erste Ligában.

“Úgy gondolom, hogy talán többet is kaptunk annál, mint amennyit érdemeltünk volna. - mondta Virág Csaba. A DVTK sokkal jobban akart, sokkal többet tett azért, hogy győzzön. A hosszú túra, az, hogy három meccset játszottunk le négy nap alatt, plusz az utazás, plusz a busz lerobbanása egy durva kombináció. Láttam, hogy nagyon nehezek voltak a lábak, nem korcsolyáztunk annyit, amennyit szerettünk volna. Ledolgoztak minket a pályáról, úgyhogy gratulálok a DVTK-nak, kimondottan jó mérkőzést játszottak.”

 

“Folyamatosan nyomás alatt tudtuk tartani az UTE kapuját. Bár tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz a Rajna Mikivel, de azt nem, hogy ennyire. Végül mégis megtaláltuk a módját annak, hogy betaláljunk az ő kapujába, ezt a mérkőzést leginkább érzelmileg volt nehéz kontroll alatt tartani. Összességében nagyon tetszett az a hozzáállás, amivel végig játszottuk ezt a mérkőzést” - mondta Tokaji Viktor, a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.11.23. UTE - GYHK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41