Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

MÁR KAPHATÓK A JEGYEK

Felnőtt 2021-09-22

Az első Megyeri úti mérkőzésre ingyen látogathatnak ki a szurkolók, a többi hazai összecsapásra pedig a szokásos felületen, az eventim.hu oldalon vásárolhatóak belépők. Az ár nem változott, a jegy a meccsekre továbbra is 1250 forintba kerül fejenként.

 

Sorozatban öt idegenben lejásztott mérkőzés után szeptember 30-án, csütörtökön a Gyergyói HK ellen végre hazai pályán is Erste Liga meccset játszik csapatunk, amelyik egy hibátlan erdélyi túrával kezdte az idei kiírást.

 

Az idegenbeli menetelés után hazai sorozat következik, hiszen október 4-én a Sport Club Csíkszereda, október 8-án a DVTK Jegesmedvék, 10-én pedig a DEAC látogat a Megyeri úti Jégcsarnokba. 

 

Ezekre, és november 21-ig az összes hazai mérkőzésünkre megvásárolhatóak már a jegyek az eventim felületén. 

 

Fontos információ, hogy az UTE hazai meccseire a mérkőzések előtt személyesen nem, kizárolóag online lehet belépőjegyeket vásárolni. A vezetőség döntése értelmében a járványügyi szabályok esetleges szigorítása miatt az idei szezonra bérlet nem váltható.

 

A jelenleg érvényes szabályok szerint, amelyet szervezőként be kell tartanunk, a sportrendezvényeken nézőként CSAK a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt levő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.

 

A sportrendezvény szervezője köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát nem igazolja. 

 

Reméljük, hogy találkozunk a csapat hazai mérkőzésein!

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.12.04. UTE - GYHK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41