Dátum: 2022 október 6. (csütörtök) | Renáta

hírek

MARAD A LEGEREDMÉNYESEBB MAGYAR IS

Felnőtt 2022-05-26

Tizennyolc gólt és ugyanennyi gólpasszt szerzett az előző Erste Liga idényben Kiss Patrik, aki ezzel a legeredményesebb magyar játékosa lett az Újpestnek. A DEAC-tól egy éve igazolt támadó a következő idényben is a lila-fehéreket fogja erősíteni.

A 24 éves csatár pályafutása eddigi legjobb szezonját zárta a 2021/22-es Erste Liga kiírásban, teljesítményéről mindent elmond, hogy gólt szerzett a Csíkszereda, a Gyergyó, a Brassó, és a Ferencváros ellen is. Ezek után szinte természetes, hogy újabb szerződést ajánlottak neki a Megyeri úton.

"Nagyon jól éreztem magam az előző szezonban, jó volt a hangulat az öltözőben. - mondta Kiss Patrik az utehoki.hu-nak. - A vezetés is szerette volna, hogy maradjak, és én is, így minden adott volt a folytatáshoz."

A zalaszentiváni születésű játékos arról is beszélt, hogy csak fokozatosan lendült formába a csapatnál, de ahogy egyre több bizalmat kapott, úgy a saját önbizalma is nőtt, így tudott a szezon második felében igazán felszabadultan játszani.

"Nem tekintek arra teherként, hogy tavaly a legeredményesebb magyar lettem a csapatban, inkább örülök ennek a kisebb sikernek. Ugyanakkor továbbra is önkritikus vagyok magammal szemben, és tudom, hogy ennél több is van bennem, ezt szeretném bebizonyítani a következő idényben. A célunk, hogy egy tavalyihoz hasonlóan eredményes alapszakasz után jóval sikeresebb rájátszást produkáljunk."

A szurkolóknak üzenve Kiss Patrik megköszönte a tavalyi támogatást, és elmondta, alig várja, hogy újra az újpesti közönség előtt léphessen a jégre.

#hajrálilák

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.07. UTE-Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41