Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

MARADT A JÓ FORMA

Felnőtt 2021-10-29

Ezúttal hozta a kötelezőt csapatunk, és tisztán verte meg a ligautolsó Dunaújvárost. A DAB otthonában minden harmadban szereztünk gólt, így 3:1-re nyertünk.

Az első harmadban a Dunaújvárosi Acélbikák kivédekezett két emberhátrányt, majd négy a négy ellen Varga Arnold Sutter passzából vezetéshez jutatta a mieinket a 15. percben, 0:1.

A második játékrész elején Varga lőtt egy kapuvasat is, de abból nem lett gól, majd a 25. percben egy védelmi hiba után Németh Attila szerzett korongot, Sam Coatta pedig 0:2-re módosított. 

Aztán a harmadik harmad elején egy gyönyörű akció végén Kiss Dániel passzából csapatkapitányunk, Benk András szerzett újabb gólt, ezzel már 0:3-ra vezettünk a 42. percben.

Egy kimaradt újpesti, majd egy DAB emberelőny után Szűcs István Gábor szépített az 58. percben, 1:3. Újabb gól már nem született, így a mérkőzést tulajdonképpen simán nyerték a lila-fehérek.

Leo Gudas, vezetőedző (DAB):

“Nem játszottunk jól az első harmadban, volt pár kiállításunk is, ami nagyon nem jött jól egy ilyen jó csapat ellen. A második harmadtól sokkal jobbak voltunk, megjöttek a lövések is, és nem voltunk rosszak a harmadik felvonásban sem, ezúttal nem adtuk fel a küzdelmet. Dolgozunk tovább, ha így teljesítünk, akkor a jövőben több esélyünk lehet a pontszerzésre.”

Virág Csaba, vezetőedző (UTE):

“A mérkőzés kevés részében domináltuk úgy, ahogy azt szerettük volna, körülbelül a meccs feléig irányítottunk, és játszottunk úgy, ahogy terveztük, ez helyzetekben, a lövések mennyiségében is megmutatkozott. Utána kicsit átestünk a ló túloldalára, próbáltunk túl szépen játszani, de nem volt meg az a célja a hokinknak, ami addig igen. Ez meg is látszódott a meccs második felében, ezt ki kell javítanunk. Hatvan percen keresztül úgy kell játszanunk, ahogy a mérkőzés első felében tettük.”

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.10.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41