Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

MÉG TOVÁBB FEJLŐDNE KISS PATRIK

Felnőtt 2023-06-11

Fantasztikus mutatókkal zárta a tavalyi Erste Liga idényt csatárunk. Patrik csapatunk második legeredményesebb játékosa lett 14 góllal és 18 assziszttal, így hatalmas fegyvertény, hogy az előttünk álló idényben is lila-fehérben játszik majd.

 

A székesfehérvári nevelésű 25 éves támadó már a harmadik szezonját kezdi meg az Újpestnél, és az előző kettőben rendkívül hasznos tagja volt a mieink támadó alakulatainak. A 2021/22-es szezonban 36, tavaly pedig kevesebb játszott meccsből 32 pontig jutott a kanadai táblázaton.

 

"Továbbra is szeretnék ponterős játékkal hozzájárulni a csapat sikereihez, jó lenne még magamat is túlszárnyalni, és itt elsősorban nemcsak a pontok számára gondolok, hanem arra, hogy fejlődjön a játékom, hiszen mindig van hova előrelépni. - mondta Kiss Patrik az utehoki.hu-nak.

 

Támadónk arról is beszélt, hogy csapatszinten a sikerhez az kell, hogy visszatérjen a Megyeri úti öltözőbe a jó hangulat, és a pozitív szemlélet.

 

"Fontos, hogy mindenkiben meglegyen a küzdőszellem egymásért és a csapatért, ez tavaly év vége felé már nem mindig volt így,  ez pedig egy ilyen múltú klubnál nem megengedhető. Szerintem a szurkolóknak is az a legfontosabb, hogy mindig szívvel-lélekkel hokizzunk, és kitegyünk mindent a pályára."

 

Hajrá a következő szezonhoz, Patrik!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.03. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41