Dátum: 2024 május 3. (péntek) | Tímea, Irma

hírek

MEGKEZDJÜK AZ ALAPSZAKASZ MÁSODIK RÉSZÉT

Felnőtt 2024-02-14

Az alapszakasz első fázisában második helyen végző Corona Brassó, a harmadik Budapest JA, a hetedik DVTK Jegesmedvék és a tizedik FEHA19 ellen játszunk az alapszakasz második felében, oda-visszavágós rendszerben. Első ellenfelünk szerdán 18 órától a Brassó lesz.

A bombaerős Brassó hazai pályán utoljára az Újpesttől kapott ki még január elején, Dave McQueen együttese azóta nyolc meccset játszott, ebből hetet simán megnyert, és csak egyszer szenvedett vereséget a DEAC vendégeként. 

A mieink eredménysora január eleje óta ennél sokkal változatosabb. A Brassóval lejátszott utolsó meccs óta idegenben kikaptunk a Csíkszeredától, a Gyergyótól, az FTC-től és a DVTK-tól is, viszont szintén idegenben megvertük a DAB-ot, hazai jégen pedig pontot szereztünk a Sportklub ellen, legyőztük a FEHA19-et, valamint 10 nappal ezelőtt a Ferencváros csapatát is 4:1-re.

Érdekesség, hogy a Corona és az UTE eddig négyszer találkozott ebben a szezonban, kétszer a Megyeri úton és kétszer Brassóban, és a párharcban eddig mindig a vendégcsapat győzött.

"Tapasztalt csapat a Brassó, egyszerű, de hatékony jégkorongot játszanak. - mondta a szerda esti ellenfélről Miro Saarelainen az utehoki.hu-nak. - Keményen kell harcolnunk ellenük, nagyon szoros meccsre számítok. A Ferencváros legyőzésével bebizonyítottuk, hogy mennyire magas szinten tudunk jászani, az a dolgunk, hogy ezt minden mérkőzésen újra megpróbáljuk. Most már tudjuk, hogy bárkit meg tudunk verni az Erste Ligában." - tette hozzá finn támadónk.

Az UTE-Corona Brassó mérkőzés szerdán este 18.00-kor kezdődik, a meccsre jegyeket a Megyeri úti pénztárban, vagy online az Eventim felületén lehet vásárolni. 

Az összecsapást az Erste Liga TV élőben közvetíti.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.10.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41