Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

MEGLEHET A HETEDIK

Felnőtt 2021-01-03

Hiába a kiváló széria, a Vasast még így sem vehetjük félvállról idegenben. Legutóbb az FTC is pont nélkül távozott tőlük. 

Nem kétséges. hogy jelenleg az UTE az Erste Liga legjobb formában lévő csapata. Bodóék fantasztikus szériában vannak, december 8. óta nem találtak legyőzőre. Akkor a Fraditól kaptak ki a Megyeri úton, utána viszont hat győzelmet arattak egymás után, visszavágva eközben a megosztott címvédőnek is. A rohanás eredményeként immár a 4. helyen állnak, és az éllovas DEAC-hoz képest is csupán négy pont a lemaradásuk.

Mindezt annak köszönhetik, hogy a hátsó alakzatok tevékenységének minősége is felnőtt a támadópotenciálé mellé, de utóbbi is szintet lépett, érdemes megemlíteni, hogy Chris Bodo a kanadai tabella élére állt, és Kyle Just is ott van a legjobb háromban.

Érdekes ugyanakkor, hogy a 6-os sikersorozat közepette éppen a Vasassal szenvedtek meg a leginkább a lilák, december 21-én csak hosszabbítás során örülhettek. Nemcsak ez az emlék a biztosítéka annak, hogy nem fogják fél vállról venni ellenfelüket a káposztásmegyeri rangadón, hanem az is, hogy a piros-kékek egyre-másra hajtanak végre bravúrokat. Emiatt legutóbb a Fradi távozott bánatosan a Vasas Jégcentrumból. Ladányi Balázs fiai a lilák ellen eddig még csak az említett 1 pontot szerezték meg, így nyilván éhesek a sikerre, annál inkább, hogy egy győzelemmel leszakíthatnák magukról a mögöttük ragadt Titánok, DAB duót. Egyvalaki bizonyosan nem segíthet nekik ebben, Páterka Bencét fejre irányuló támadás miatt 2 meccses eltilással sújtották.

forrás: jkb.hu

HAJRÁ LILÁK!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.26. FTC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41