Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

MEGTALÁLTA A KÖZÖS HANGOT RAJNA MIKIVEL

Felnőtt 2023-06-24

Továbbra is csapatunk kapusa marad Sági Máté, aki több nehéz meccsen is bizonyított az előző szezonban. Az ifjú hálóőr azt reméli, hogy jövőre még több komoly mérkőzésen szerepelhet.

 

A Rajna Miklóshoz hasonlóan dunaújvárosi születésű 23 éves kapusunk még az UTE színeiben mutatkozott be öt évvel ezelőtt az Erste Ligában, majd a Vasashoz és utána Győrbe került, tavaly nyáron a Rába-parti városból igazolt vissza a Megyeri útra.

 

Máténak komoly érdemei vannak abban, hogy az előző szezonban a mieink - az FTC-t kiverve - bejutottak a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé, mert a negyeddöntő visszavágón jó napot fogott ki a zöld-fehérek. Ráadásul a DEAC elleni sikerrel megvívott bronzmeccsen döntő szerepe volt a lila-fehérek éremszerzésében is.

 

"Örülök neki, hogy a vezetőség elégedett volt velem, szeretek újpesti színekben védeni, így hamar megegyeztünk a folytatásról. - mondta az utehoki.hu-nak Sági Máté. - Miki sokat segített nekem a szezon alatt, örülök neki, hogy sikerült megtalálnunk a közös hangot. Jövőre csapattársaimmal szeretnénk a klubot a méltó helyére felemelni, ezen dolgozunk minden edzésen. Egyénileg pedig az a célom, hogy az eddiginél is biztosabb támaszt adjak hátul a srácoknak."

 

A még mindig csak 22 éves kapusunk jelenleg nyári szabadságára készül, de az elmúlt hetekben szorgalmasan látogatta új jégpályánkat is a Szilágyi utcában.

 

"Eddig kitűnően telik a nyaram. Nemrég végeztem a vizsgáimmal, mellette az Akadémia pályáján készültünk a szezonra az erőnléti edzőnkkel és pár csapattársammal. Most fejezünk be egy etapot a felkészülésben, ilyenkor van egy kis időnk a pihenésre. Idén megyek egy aktívabb nyaralásra, apukámmal Horvátországban fogunk vitorlázni, majd később a mennyasszonyommal is megyünk néhány napra az Adria partjára."

 

Jó nyaralást, eredményes felkészülést!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.01. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41