Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

MEGTENNI, AMI TAVALY NEM MENT

Felnőtt 2022-10-02

A FEHA 19, vagyis a Székesfehérvár csapata ellen lép vasárnap pályára idegenben az Újpest. A mieink az előző kiírásban kétszer is kikaptak a "kisvolán" vendégeként.

 

Nem kezdte jól a szezont a FEHA 19, a jórészt fiatal játékosokból álló székesfehérváriak négy mérkőzés alatt egyetlen pontot sem szereztek az eddigi szezonban, és ami még ennél is megdöbbentőbb, hogy összesen 25 gólt kaptak. A Gyergyó például tizet lőtt vendégként kedden Fehérváron, pénteken pedig a Budapest Jégkorong Akadémia HC újpesti bázisán kaptak ki 6:0-ra.

 

Közben a lilák egyre magabiztosabban játszanak, ezt bemutatták a múlt héten a tavalyi győztes Csíkszereda legyőzévésel, valamint a DEAC ellen is, amikor az első 20 percben négy gólt szerezve biztosították be a győzelmet. Ennek ellenére rutinos támadónk nehéz mérkőzésre számít. 

 

"Napról napra jobbak vagyunk, persze kell egy kis idő még, hogy minden a helyére kerüljön. - mondta Németh Attila. - Nem szabad azt néznünk, hogy a fehérváriak mit játszottak az előző meccseken. Tavaly nem sikerült ellenük nyerni idegenben, most is a maximumot kell kiadnunk ahhoz, hogy megszerezzük a három pontot. Alázatosan kell játszanunk, a védekezést sem szabad elhanyagolni, ott még van is hova fejlődni. Szeretnénk hamar gólt szerezni, és ha ez sikerül, akkor utána jól menedzselni az egész meccset."

 

A mérkőzés október 2-án, vasárnap 17.30-kor kezdődik Székesfehérváron, az ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokban. Jegyeket az eventim felületén lehet váltani erre a meccsre is. Jó szurkolást!

 

#hajrálilák

fotó: Vörös Dávid/UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.02.19. UTE - Győr című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41