Dátum: 2024 április 29. (hétfő) | Péter

hírek

MENEKÜLÉS ELŐRE

Felnőtt 2023-12-29

Egyre sűrűbb a középmezőny az Erste Liga tabelláján, egy-egy győzelem vagy vereség három-négy helyezést is jelenthet előre vagy hátra. Az év utolsó meccsén éppen egy Brassó elleni győzelem segíthetné hozzá csapatunkat ahhoz, hogy minél inkább megvethesse a lábát a felsőházban.

 

Egy hónap után jön újra vendégszerepelni a Corona Brassó Újpestre, a november végi összecsapásról sajnos nem őrizhetnek szép emlékeket a lilák. Azon a meccsen a vezetést még megszereztük, de aztán sorozatban kaptunk hatot, így a vendégcsapat simán nyert 6:2-re. 

 

Ennél sokkal jobban sikerült az UTE brassói vendégjátéka, ahol a mieink nyertek 2:1-re még október közepén. A korábbi két meccs eredménye, valamint a tény, hogy a csapatok tabellaszomszédjai egymásnak, garantálják, hogy izgalmakban nem lesz hiány az Újpest és a Brassó számára egyaránt utolsó idei Erste Liga mérkőzésen. Ráadásul a győztes dobogós lehet, a vesztes pedig visszaeshet a rendkívül sűrű középmezőnybe.

 

A Brassó most is zajló magyarországi túrája első két állomásán a Fejér vármegyei csapatokat verte végig, sorrendben először a FEHA19-et 3:2-re, majd 3:0-ra a DAB-ot. A mieink még karácsony előtt szintén a kisvolánt gyűrték le 2:1-re, szerdán pedig szoros meccsen kaptak ki 5:3-ra a tavalyi ligaelső Gyergyói HK csapatától. 

 

Az UTE-Corona Brassó összecsapás szombaton 14.05-kor kezdődik a Megyeri úti jégcsarnokban, a mérkőzésre jegyeket a helyszíni pénztárban, vagy online lehet vásárolni.

 

A meccset az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2019. 09. 06. UTE - MAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41