Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

MINDENKI A FELSŐHÁZBAN

Felnőtt 2020-11-25

A bajnokság újabb fordulójában csapataink szépíteni tudtak. Az ifik egy büntetőpárharcos vereséggel és egy győzelemmel biztosították magukat a felsőházban, így most már kimondhatjuk, minden utánpótlás csapat a legjobbak között folytathatja. Juniorjaink idegenbeli vereségüket egy remekül játszva, hazai győzelemmel szépítették, míg a serdülők egyik csapata nagy arányú győzelemmel zárt, a másik együttesnek pedig nagyon kevés hiányzott a három pont megszerzéséhez. 

U21

DVTK Jegesmedvék – UTE5:1

UTE – MAC Budapest3:1

Kovács Viktor (UTE):  A héten Miskolcra látogattunk és a MAC csapatát fogadtuk. Sajnos a vidéki mérkőzésünk nem sikerült a legfényesebben. Rengeteg hibát követtünk el, nem játszottuk azt a taktikát amit szerettünk volna, így hiába volt szoros az eredmény sokáig, a végére kijött a két csapat közti pillanatnyi különbség. A mérkőzés után kisebb hullámvölgybe kerültünk, amiből a következő összecsapásra sikerült kijönnünk. Így azt mondhatom, hogy a szezon eddigi egyik legjobb meccsét játszottunk a MAC ellen. Bár voltak nehezebb pillanataink a második harmadban, ezeket hamar kijavítottuk, így győzni tudtunk. Örülünk ennek a sikernek, de újult erővel dolgozunk tovább, mert legközelebb Székesfehérváron játszunk. Nehéz mérkőzés vár ránk, de mint mindig, mi nyerni megyünk, és mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a három pontot. 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  5. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

 

 

U18

Debreceni Hoki Klub - UTE:4:3

UTE – DVTK Jegesmedvék: 5:2

Mihály Jenő (UTE): U18-as csapatunk is biztosította helyét a felsőházban. Az előző meccsek nem úgy sikerültek, ahogy szerettük volna. A Debrecennel már jót hokiztunk, egy kiegyenlített mérkőzésen büntetőkkel maradtunk alul. Törekedtünk a saját játékstílusunkat ráerőltetni az ellenfélre, ami a játékidő alatt többnyire sikerült, de a büntetőkkel most nem volt szerencsénk. A Miskolc elleni mérkőzés első harmadában passzívak voltunk, de az utolsó két harmadban már az energiánk és a sebességünk visszatért az elvárásaiknak megfelelően. Ezzel egy nagyon szervezett, jól játszó miskolci csapatot sikerült legyőznünk. 

 

 

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT és ITT

U16 A

UTE – Debreceni Hoki Klub8:1

Szongoth Kristóf (UTE): Ami múlt héten nem jött össze, az most sikerült. Kombinatív, gyors, célratörő játékkal szerzett a csapat magabiztos győzelmet. Külön öröm, hogy tíz játékos is pontot ért el, igazi csapatmunka volt. Gratulálok a fiúknak.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  4. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U16 B

Lehel HC – UTE:4:3

Árkovics Bálint (UTE): Idén még egyszer sem játszottunk olyan jó tempójú mérkőzést, mint a múlt héten Jászberényben. Fokozatosan javult a játékunk, abszolút egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. Tetszett, hogy folyamatosan tanultunk a mérkőzés alatt, ez látszott is percről-perce.

Jelenlegi állás a bajnokságban:  3. hely

A mérkőzés jegyzőkönyve: ITT

 

U12 Kék

UTE – Goodwill Pharma Szegedi Vízmű

Markó István (UTE): A Szeged csapata ellen a fókusz a támadó harmadra irányult, ezen belül a minél több korongszerzés, átváltások, keresztezések koronggal, a kapu előtti terület nyomása és kontrollálása, valamint a korong járatása. Nehéz egy ilyen mérkőzésen magas energiaszinten teljesíteni, mivel az ellenfél nem gyakorolt nagy nyomást ránk. Ami nagyon nem tetszett, hogy sok volt az egyéni megoldás és ezáltal nem volt összjáték, ami elengedhetetlen ennél a csapatsportnál. Ebben a korosztályban az egyik legfontosabb a passz, ami hiányérzetet okozott bennem, hiába teljesítettünk jól a többi kulcs pontban.  

 

U12 Sárga

UTE – Ifj. Ocskay Gábor JA

Gáspár Soma (UTE): A mérkőzés elején jól kezdett a csapat, de pár perc után alábbhagyott a lelkesedése. Nagyon fontos, hogy ugyanúgy tudjunk küzdeni minden mérkőzésen. Sokat kell még tanulnunk, de szerencsére a fiúk nyitottak erre.

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41