Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

MOST KELL A JÓ JÁTÉK

Felnőtt 2023-02-12

Száz százalék kell minden játékostól Dunaújvárosban - erről beszélt Virág Csaba a csütörtöki meccs után. Az idegenben ritkán eredményes Újpestnek vasárnap vagy hétfőn győznie kell az Acélbikák otthonában ahhoz, hogy ott lehessünk az Erste Liga legjobb nyolc csapata között.

Miután az alapszakaszban előrébb végzett az Újpest, mint a DAB, így az első két összecsapás a Megyeri úti jégcsarnokban zajlott. Sajnos szerdán két harmadnyi jó játékkal simán előnybe került a Dunaújváros, így hiába nyert csütörtökön simán az UTE, az első két meccsen így is sikerült elherdálniuk a pályaelőnyt.

Vasárnap és hétfőn Dunaújvárosban lehet javítani, és a továbbjutás esélyéhez legalább az egyik mérkőzést meg kell nyernie csapatunknak.

Az előjelek vegyesek, ugyanis az Acélbikák hazai mutatója a második legrosszabb a ligában, ugyanakkor az UTE az egyetlen csapat, amelyet az alapszakasztban mindkétszer le tudott győzni Niko Eronen csapata Dunaújvárosban. 

A párharc főszereplője a mieink részéről eddig ukrán támadónk, Oleksandr Pereszunko, aki az előző mérkőzésen három asszisztot és egy gólt szerzett, de hasonló a mutatója a túloldalon a finn Erich Embrich-nek is, aki szintén négy pontot szerzett két mérkőzés alatt.

A párharc három nyert meccsig tart, és 1-1-es állásról folytatódik vasárnap este 18.30-tól a Dunaújvárosi Jégcsarnokban. A találkozót az Erste Liga TV közvetíti élőben

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.08.18. UTE - HK Levice című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41