Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

MOST KELL AZ ALÁZAT

Felnőtt 2022-11-04

Visszatért a helyes útra a csapat, miután az utóbbi két Erste Liga  mérkőzésén kiváló együtteseket győzött le az Újpest. Pénteken viszont ismét Székesfehérváron lépünk jégre, a sereghajtó FEHA19 pedig egy hónappal ezelőtt már megviccelte a lilákat.

 

Hiába a tabella utolsó helyezettje, a székesfehérári farmcsapat egyértelműen előrelépett az utóbbi hetekben, az Újpesthez hasonlóan az elmúlt két meccsét megnyerte, a Debrecent és a DAB-ot győzték le hazai pályán, és a tavalyi ligagyőztes Csíkszereda is megszenvedett a győzelemért a FEHA19 otthonában. 

 

Az idei szezonban a lilák az erősebb csapatok ellen legtöbbször jól játszottak, viszont az elvben verhető riválisokkal többször meggyült a baja a mieinknek. Virág Csaba együttese ráadásul október elején kikapott Székesfehérváron, így nem kiálltható ki a meccs esélyesének, ugyanakkor alázatos játékkal megszerezheti első idegenbeli pontjait az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

 

"Fehérváron ugyanolyan keményen kell játszanunk, mint az elmúlt két meccsen. - mondta hátvédünk, Tornyai Gábor. - Bizonyítottuk, hogy tudunk eredményesen játszani, ha betartjuk az edző utasításait, és 100 százalékosan küzdünk, akkor három ponttal távozunk Székesfehérvárról."

 

A FEHA19-UTE mérkőzés november 4-én, pénteken 18.30-kor kezdődik, a meccset az Erste Liga TV élőben közvetíti.

 

fotó: Vörös Dávid/UTE

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.12.03. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41