Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

Majdnem hibátlan hétvége

Felnőtt 2020-10-20

47 gólt szereztek és csak 11-et kaptak az UTE utánpótlás jégkorongozói a hétvégén. Egyedül a junior csapat kapott ki a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiától, U18-as együttesünk győzött a Debrecen ellen, és vezeti a bajnokságot, de nyerni tudott az U16-os, és a két U14-es különítmény is, ők is dobogós helyen állnak a tabellán.  

U21

Ifj. Ocskay Gábor J. A. – UTE: 6-2

Kovács Viktor (UTE):  A mérkőzés elejétől nem a saját hokinkat játszottuk, pontatlanok voltunk, értelmetlen helyekre korcsolyáztunk, amit az ellenfél már az elején kihasznált, ezt követően pedig már csak futottunk az eredmény után. A mérkőzés elemzése és egy edzés után kedden Miskolcra már nyerni megyünk!

Jelenlegi állás a bajnokságban: 5. hely

U18

UTE-Debreceni Hoki Klub: 2-1

Mihály Jenő (UTE): A tegnapi napon a Debrecen csapatát láttuk vendégül. A jelenlegi helyzetben a bajnokság, a meccsek, az edzések teljesen kiszámíthatatlanok, hiszen sokszor még előző nap sem tudjuk, mennyi hiányzónk van. Ennek ellenére sokkal többet várunk a játékosoktól a tegnapi meccsen mutatott játéknál, energikusabban, nagyobb szenvedéllyel kell játszanunk, nehézkesek, körülményesek voltunk. Maximum 20 perc volt az a játék, ahol azt a szintet hozták a játékosok, amit tudnak és amit elvárunk.

Jelenlegi állás a bajnokságban: 1. hely

U16 A

KMH – UTE: 2-4

Szongoth Kristóf (UTE): A mérkőzés előtt még mindkét csapatnak valós esélye volt bejutni a legjobb hat közé, így nagy volt a tét. Szerencsére fegyelmezett munkával, sok korcsolyázással, kevés kiállítással, jó döntésekkel végig irányítottuk a hatvan percet. Külön öröm, hogy mind a három sorunk erős volt. Megérdemelten hoztuk el a pontokat a Tüskéből, mert mi voltunk a jobb csapat, és mindent megtettünk a győzelemért.

Jelenlegi állás a bajnokságban: 3. hely

U14 A

DAB – UTE: 1-23

Sommer Tamás (UTE): Célunk a helyzetkihasználás javítása, valamint a támadások gyors és pontos befejezése volt. Törekedtünk a kreatív játékra, és a helyzetek lövéssel való befejezésére, amelyet – amint a végeredmény is mutatja – sikerült megvalósítanunk. 

Jelenlegi állás a bajnokságban: 2. hely

 

U14 B

UTE – Lehel HC: 16-1

Zalavári Bence (UTE): A sokadik nagyarányú győzelmünk után egyre nehezebb fenntartani a gyerekek figyelmét, sok rossz szokás alakul ki. Ezen a meccsen igyekeztünk minden korongot megjátszani, nem dobáltul el céltalanul, jó volt látni, ahogy igyekeztek megvalósítani az edzéseken gyakoroltakat. 

Jelenlegi állás a bajnokságban: 2. hely

U12 Kék

DVTK – UTE Kék

Markó István (UTE):  A korábbival ellentétben egy jó kezdés volt a célunk, amelyet sikeresen megvalósítottunk. Az első két harmadban sok korongot adtunk el a védekező zónában, de szerencsére az utolsó játékrészben végre a saját sebességünkben játszottunk, uraltuk a harmadot, sok-sok lövéssel és helyzettel. 

U12 Sárga

UTE - HC Kiskőrös-Spartak 

Gáspár Soma (UTE): Az egy héttel ezelőtti parázs hangulatú mérkőzés visszavágója igazán jól sikerült. Az izgalmakból most sem volt hiány, a gyerekek vidáman és boldogan küzdöttek végig, ügyesen alkalmazták az edzésen betanult elemeket.

U10 

MINI torna - Dunaújváros

Keszthelyi Miklós (UTE): A fehér csapattal utaztunk a tornára. Remekül szerepeltek a srácok, kezd beérni a másfél évvel ezelőtt elkezdett plusz munka. A legnagyobb dicséretet az ellenfél edzői mondták rájuk: szemre is tetszetősen, szépen játszanak! Igazolja, hogy jó az irány, megyünk tovább ezen az úton.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.08.20. HKM Zvolen - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41