Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Minden utánpótlás csapatunk dobogós

Felnőtt 2020-11-11

A múlt heti válogatott programok miatt a legtöbb korosztályban nem rendeztek meccseket, de a legkisebbek így is jégre léptek. Csapataink előkelő helyen állnak az utánpótlás bajnokságokban, pedig a legtöbb alakulat le sem játszotta az összes mérkőzést a csoportjában.

 

Az U21-es, az U16/B, valamint mindkét U14-es újpesti csapat jelenleg a második a tabellán, míg az U18-as, és az U16/A gárda a harmadik helyen áll továbbra is, míg az U12-es, és az U10-es mini csapat az előző héten is játszotta a meccseket. Valóban, jelen pillanatban minden csapatunk várja azt, hogyan tovább?

U12 Kék

UTE Kék – Debreceni Hoki Klub

Markó István (UTE): Három hete nem volt bajnoki mérkőzésünk így az elsődleges célunk az volt, hogy megfelelő elszántsággal és sebességgel kezdjük a mérkőzést.A fiúk kitettek magukért, parádésan játszottak az első harmadban, amiért járt a dicséret, a második játékrészben egy kicsit csökkent a lendület, de az is elfogadható volt, hiszen egy két egyéni hibán kívül a csapat jó karaktert mutatott. A harmadik harmadban a Debrecen kiváló hokit produkáltak, amihez mi is kellettünk, hiszen nagyobb teret hagytunk nekik, mert kissé “belealudtunk”a végjátékba, de összeségében elégedett voltam a látottakkal, sok jó megoldás született a 45 perc alatt.

U12 Sárga

Vasas SC - UTE Sárga

Gáspár Soma (UTE): Idegenben játszottuk múlt heti mérkőzésünket.  Kiélezett párharcot láthattunk a pályán, a fiúk nagyot küzdöttek. Ezen a meccsen is sok mindent tanulhattak a srácok, ez pedig ebben a korosztályban a legfontosabb.

U10 

MINI torna – Szeged

Keszthelyi Miklós (UTE): Legutoljára Szegeden játszottunk, új felállásban. Mivel csak egy csapattal indulhattunk, ezért jelentkezés alapján állítottam össze a társaságot. A  "vegyes" csapat rendkívül érett hokit mutatott be végig, de azért az látszott, hogy az ellenfeleink nem az A -csoport legjobb együttesei közé tartoztak. A torna végén a játékvezető oda korcsolyázott hozzám és azt mondta, hogy ilyen szép játékot mini csapattól még nem látott, ezért csak gratulálni tud. Nem csak Ő, én is gratulálok a gyerekeknek!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.03. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41