Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

NEGYEDSZER IS MEGVERHETJÜK A MAC-OT

Felnőtt 2022-01-16

Egy hét után lép ismét jégre az UTE a MAC HKB Újbuda vendégeként. A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzésen csapatunk megerősítheti helyét a tabella második helyén. 

 

Januárban először a Ferencvárost győzte le, majd az előző hétvégén három nap alatt három erdélyi mérkőzést tudott le a MAC (összesen egy pontot hoztak haza), pénteken pedig a Győrt látta vendégül, és győzte le az Újbudai csapat 4:1-re. 

 

A mieink is FTC-veréssel kezdték az új esztendőt, ezen kívül kétszer sikerült legyőznünk januárban a Dunaújvárost, viszont a Titánok vendégeként kikapott a csapat. Miután Virág Csaba együttese egy hete nem játszott tétmeccset, így várhatóan a MAC-nál pihentebben, néhány sérülésből, illetve betegségből visszatérő játékossal kiegészülve léphet jégre az Újpest a Tüskecsarnokban. 

 

A lila-fehér csapat az alapszakaszban most játszik utoljára a MAC ellen, az első három mérkőzést (kettőt rendes játékidőben, egyet túlórában) az UTE nyerte meg. 

 

“Az alapszakasz végéhez érve az a fontos, hogy a lehető legtöbb pontot szerezzük. - mondta a mérkőzés előtt amerikai támadónk, Sam Coatta. - Szinte nem is fontos, hogy ki az ellenfél, csak az számít, hogy a saját játékunk rendben legyen. Rájátszás hangulatba kell kerülnünk, és mindent meccset megnyernünk.”

 

A MAC-UTE meccs vasárnap 18 órakor kezdődik a Tüskecsarnokban. Aki nem látogat ki a helyszínre, az - szokás szerint - élőben nézheti meg a mérkőzést az ersteligatv.hu oldalon.

 

#hajrálilák

fotó: Jani Martin / UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.12.04. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41