Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

NEHÉZ HÉT VÉGÉN: DERBI!

Felnőtt 2022-12-10

Gyergyó, FTC, BJAHC. Az elmúlt egy hétben ezekkel a csapatokkal csapott össze az Újpest, hogy a nagy menetelés végén újra megmérkőzhessen legnagyobb riválisával. Idén először fogadjuk hazai jégen a Ferencvárost.

 

Csütörtökön a Magyar Kupában játszottunk döntetlent a Tüskecsarnokban az FTC ellen, majd pénteken sajnos simán kikaptunk a BJAHC vendégeként 5:1-re. A zöld-fehérek ugyanakkor pénteken gólzáporos meccsen győztek 8:4-re a DAB ellen, így a mentális előny náluk van. 

 

Az Újpest viszont ebben a szezonban már többször is bizonyította, hogy hiába bukdácsol az alapszakaszban, bármikor képes a meglepetésre, ahogy ezt egy héttel ezelőtt is láttuk, amikor hátrányból fordítva vertük meg a listavezető Gyergyói HK csapatát. 

 

Az Erste Ligában idén eddig kétszer találkoztunk az FTC-vel, mindkét alkalommal idegenben, és mindkét szoros meccset a Ferencváros nyerte meg. A tavalyi alapszakaszban azonban mindkét hazai meccsünket hoztuk Fodor Szabolcs csapata ellen. 

 

Az UTE-FTC Erste Liga mérkőzés december 11-én, vasárnap 18.00-kor kezdődik a Megyeri úti katlanban, jegyeket a mérkőzés előtt a helyszínen, vagy online lehet venni az Eventim felületén. 

 

Gyertek minél többen az első idei hazai derbire!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.15. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41