Dátum: 2024 május 3. (péntek) | Tímea, Irma

hírek

NEM HOSSZABBÍTOTTUNK MARKUS JUURIKKALÁVAL

Felnőtt 2024-04-19

Távozik csapatunk finn vezetőedzője. Markus Juurikkala egy szezont ült a lila-fehérek kispadján, irányításával bejutottunk az Erste Liga rájátszásába, de nem kerültünk a legjobb négy csapat közé.

 

Közös megegyezéssel távozik a tavaly szerződtetett finn szakember, tehát Markus Juurikkalával a klub nem egyezett meg a következő idényre. A vezetés több lehetséges külföldi jelölttel tárgyalásban áll, a várakozások szerint néhány héten belül új trénere lehet az Újpestnek.

 

A búcsúzó edző levében köszönte meg a klubnak, hogy az elmúlt egy évben a Megyeri úton dolgozhatott. 

 

"Kedves UTE család!

Eljött az idő, hogy búcsút mondjak, és máshol folytassam. Őszintén szeretnék köszönetet mondani a teljes UTE közösségnek az itt töltött évemért. Elsősorban a vezetőségnek, hogy vezetőedzőként lehetőséget kaptam egy ilyen nagy múltú egyesületnél, ez nagy megtiszteltetés számomra. Remek volt a stáb, akivel együtt dolgozhattam, rengeteg tanultam és jól éreztem magam ez idő alatt, igazán hálás vagyok nekik. A játékosainknak is köszönetet szeretnék mondani, és megtisztelve érzem magam, hogy edzhettem Őket. Remek emlékeket szereztünk, a legjobbakat kívánom mindannyiótoknak! A szurkolóinktól fantasztikus támogatást kaptunk az elmúlt egy évben a jó és rossz időkben egyaránt, és nagyon jó beszélgetéseket folytattunk, ezt mind nagyon szépen köszönöm Nektek!

Összeségében nagyon köszönöm, hogy a családommal együtt tagjai lehettünk ennek a fantasztikus közösségnek, amely az első naptól fogva rendkívül szívélyes volt velünk. Nagyszerű embereket ismertünk meg ebben a gyönyörű városban, Budapesten. Minden jót, sok sikert kívánok az Újpest családnak!"

Markus Juurikkala"

Távozó vezetőedzőnknek mi is sok sikert kívánunk! 

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.09.16. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41