Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

NEMES BENJAMIN: IMÁDOK ITT LENNI!

Felnőtt 2021-06-04

Klubunk szerződést hosszabbított a 28 éves támadóval. Nemes Benjamin már a hetedik szezonját kezdi meg lila-fehérben, és alig várja, hogy újra nézők előtt játszhasson a Megyeri úton. 

 

Szinte az elsők között írta alá újabb szerződését a csapatnál Nemes Benjamin, és már meg is kezdte felkészülését a következő szezonra. 

 

“Az előző év nekünk nagyon nehéz volt a koronavírus, valamint a rengeteg sérülés miatt, ehhez képest tudtunk hozni egy kilenc meccses győzelmi szériát az Erste Ligában. - mondta az utehoki.hu-nak nyilatkozva a játékos - A rájátszásban sajnos kiestünk a Debrecen ellen, de minden meccset úgy fejeztünk be, hogy picin múlt, melyik csapat jön le győztesen a jégről. Sokat tanultunk, a következő idényben élesebbnek kell lenni az ellenfél kapuja, és a saját kapunk előtt is.  Rajtunk rengeteget fog dobni, ha végre kijöhetnek a szurkolók a meccsekre, imádjuk ha van hangulat, nekünk nagyon nehéz volt csöndes pályán játszani. - tette hozzá Nemes Benjámin, aki az interjúban arról is beszélt, hogy miért akart mindenképpen a csapatnál maradni. 

 

“Itt születtem Újpesten, itt nőttem fel, nekem ide húz a szívem is, imádok itt lenni!” - zárta gondolatai a támadó.

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022. UTE - BJAHC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41