Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

NINCS FAVORIT

Felnőtt 2022-11-18

Bár a tabellán elfoglalt helyezésük alapján egyértelmű a vendéglátók esélyessége, mégsem mehet biztosra a DVTK az UTE ellen péntek este. A miskolciak eddig az idei Erste Liga szezonban nem túl erősek hazai pályán, igaz, a mieink sem jeleskednek, ha idegenben kell játszani.

 

Sűrű a középmezőny a tabellán, ez abból is látszik, hogy a bajnokságban jelenleg negyedik DVTK Jegesmedvék csak öt ponttal gyűjtött eddig többet, mint a kilencedik UTE. A két csapat között a szezonnyitó szeptemberi újpesti meccsen sem volt sok különbség, akkor a miskolciak három gólos hátrányból fordítva, csak a hosszabbításban tudták megverni a mieinket. 

 

A válogatott szünet előtt is hasonló eredményeket ért el a két csapat. A Jegesmedvék megverték hazai pályán a tavalyi győztes Csíkszeredát, majd szintén Miskolcon kikaptak a listavezető BJAHC-tól, míg az Újpest vendéglátóként megverte a Gyergyót és a Brassót, viszont idegenben kikapott a DAB csapatától. 

 

"Csak a győzelmet tartjuk elfogadhatónak. - nyilatkozta a mérkőzés előtt 18 éves védőnk, Ritecz Richárd. - Kompaktul kell játszanunk, keményen belemenni az ütközésekbe. Ha ezeket megtesszük, és jó lesz a csapatmunka, akkor nyerhetünk Miskolcon."

 

A DVTK Jegesmedvék-UTE mérkőzés pénteken 18.30-kor kezdődik a Miskolci Jégcsarnokban, a meccset élőben közvetíti az Erste Liga TV. 

 

#hajrálilák

 

fotó: Vörös Dávid/UTE  

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.10. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41