Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

NINCS VESZTENIVALÓJA A TITÁNOKNAK

Felnőtt 2021-10-13

Ha létezik tippmix nyelven szólva fix kettes mérkőzés, akkor a Titánok-UTE összecsapás ilyen. Az Újpest a legnehezebb sorsolással kezdte az Erste Ligát, ennek ellenére - csak két egységgel lemaradva a listavezetőtől - harmadik a tabellán, amelyen a Titánok pont nélkül utolsók. 

 

Az eddigi eredmények dacára hatalmas hiba lenne félvállról venni a székesfehérvári fiatalokat, akik hazai pályán a MAC ellen már bizonyították, hogy nem jelentenek könnyű prédát a nagyobb csapatoknak sem. 

 

A Titánok keretének gerincét valóban fiatal magyar játékosok adják, de azért az első két sorukban játszik néhány rutinosabb légiós is. Ráadásul a fehérváriak vezetőedzője, Anatolij Bogdanov már többször beszélt arról, hogy a szezon során eddig még nem szegődött melléjük a szerencse. 

 

Az UTE-nak figyelnie kell tehát arra, hogy a hazai csapat pechszériája ne éppen a mieink ellen forduljon át, valamint fontos tényező lehet az is, hogy a bombaformában játszó Újpest ellen a Titánoknak nincs vesztenivalója…..

 

A Titánok-UTE mérkőzés csütörtökön este 18.40-kor kezdődik Székesfehérváron, a meccset az Erste Liga TV élőben közvetíti!

 

#HAJRÁLILÁK

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.05. MAC HKB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41