Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

NYOLCADIK FELNŐTT SZEZONJÁT KEZDI NÁLUNK

Felnőtt 2023-06-04

Pokornyi Dávid alig 23 éves, de már a nyolcadik MOL/Erste Liga idényét kezdi meg az ősszel az UTE-ban. A hátvéd szerint az előző szezonban a csapat az Újpest címerhez méltatlanul játszott.

A következő évben is kőkeményen aprítja majd az ellenfél támadóit saját nevelésű védőnk, Pokornyi Dávid. A fiatal, de rutinos játékos tudja, hogy a csapatnak a tavalyinál magasabb sebességi fokozatra kell kapcsolnia.

"Nagyon örülök, hogy az új stábtól is bizalmat kaptam, és folytathatom a pályafutásom az Újpestnél. - mondta Dávid az utehoki.hu-nak. - Nekem ez a nevelőegyesületem, itt otthon vagyok, így pontosan tudom, hogy mit jelent a címerünk a városnak és a szurkolóknak, ahogy azt is tudom, hogy a tavalyi eredményeinek nem méltók a klub hagyományaihoz. Az újjá alakuló csapattal mindent meg fogok tenni, hogy feledtessük az előző szezont a közösségünkkel."

Az előző évben a hátvéd viszonylag sok, összesen 35 mérkőzésen lépett pályára az Erste Ligában, két gólig és hat gólpasszig jutott, bizunk benne, hogy a továbbiakban is legalább ennyire hasznos tagja lesz az Újpestnek.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.11.26. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41