Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

OTTHON VESZÉLYES TITÁNOK

Felnőtt 2022-01-07

Az Erste Liga sereghajtó Titánok csapatához látogat pénteken az Újpest. Tehát elvben kötelező a győzelem a mieinknek, de a székesfehérváriak képesek arra, hogy élcsapatokat is meglepjenek hazai jégen. 

 

Bár az utolsó helyen állnak a Titánok a pontvadászatban, de így sem veheti őket félvállról az UTE. A fehérvári fiatalok október közepén hazai pályán a mieinket verték meg büntetők után 4:3-ra, az FTC-t pedig novemberben 1:0-ra legyőzték a rendes játékidőben. 

 

A Titánok utoljára december 23-án győztek, szintén Székesfehérváron a megyei rivális DAB ellen, azóta viszont kikaptak a Miskolc, a Ferencváros és a Debrecen csapatától is. 

 

Ezzel szemben az UTE ötmeccses győzelmi szériában van, és az alapszakasz zárása előtt tovább növelné győzelmeinek számát, hogy minél kedvezőbb pozícióból várhassa a rájátszást.

 

“Dominálni szeretnék a Titánok ellen az első perctől kezdve, és éreztetni, hogy mi vagyunk a jobb csapat. - nyilatkozta csütörtökön Horváth András, az Újpest ifjú hátvédje. - Már nincs sok mérkőzés hátra az alapszakaszból, ilyenkor az a lényeg, hogy lehető legtöbb pontot begyűjtsük, és tökéletesítsük a játékunkat.”

 

A Titánok-UTE mérkőzés pénteken 18.40-kor kezdődik Székesfehérváron, az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, a meccset az Erste Liga TV élőben közvetíti.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

20212.02.09. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41