Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

PÉNTEKEN BRASSÓBA UTAZUNK

Felnőtt 2023-01-12

Erdélyi túrájának második meccsén a Brassó ellen játszik az Újpest Erste Liga alapszakaszmérkőzést. A találkozó pénteken 17.30-kor kezdődik.

 

A csütörtöki, Gyergyói HK elleni 1:0-ra elvesztett mérkőzés után az este legjobbja, Rajna Miklós értékelt, és a válogatott kapus beszélt  csapata következő mérkőzéséről, a Corona Brassó elleni péntek délutáni összecsapásról is. 

 

"Egy erdélyi túrán kevés magyar csapat tud egy egész meccsen dominálni, hogy pontot, pontokat tudjunk szerezni, ahhoz mindenkitől extra teljesítmény kell. - mondta Rajna Miklós. - A Gyergyó ellen mindenki nagyon odatette a »csontot«, és megtette, amit tudott. Sajnos mi nem tudtunk betalálni, így csak vereség lehetett a csütörtök esti meccs vége. De úgy játszottunk, hogy tükörbe tudunk nézni, az a legfontosabb, hogy a Brassó ellen is hasonló teljesítményt nyújtsunk. Ott is nehéz mérkőzésre számítok, a Corona egyre jobb formába lendül, sok jó légiósuk van, szerintem ott sem mi fogunk dominálni, de meg kell találunk a lehetőséget arra, hogy gólt, gólokat szerezzünk, még így is, ha nem nálunk lesz többet a korong."

 

fotó: Vörös Dávid/UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.05. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41