Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

PIHENŐNAPPAL HANGOLÓDOTT A CSAPAT

Felnőtt 2021-09-19

Séta, gyúratás, alvás, regenerálódás. Ez volt játékosaink vasárnapi programja a hétfői Gyergyói HK elleni meccsükre hangolódva. Az erdélyi túrán eddig két csapatot vert meg az UTE, így csapatkapitányunk, Benk András szerint a hangulatra sem lehet panasz.

 

Mennyire fáradtatok el a két hosszabbításos mérkőzésben?

 

Nem mondom, hogy nem vett ki belőlünk rengeteget a brassói és a Sport Club elleni mérkőzés, de szerencsére sokat számít, hogy vasárnapra pihenőt kaptunk. Remélem, hogy a Gyergyó ellen néhány játékosunk visszatér, és hosszabb paddal vághatunk neki a hétfői meccsnek.

 

Mi volt a pihenőnap programja?

 

Séta, gyúratás, alvás, regenerálódás, mindenki azt csinálhatta, ami a legjobban kikapcsolja. Az eddigi meccsek előtti napokon volt edzés, ma jól esett a pihenés. Maradtunk Csíkszeredában, hétfőn délelőtt még lesz egy rövid átmozgató tréning itt, majd ebéd, aztán utazunk át Gyergyószentmiklósra, ami busszal körülbelül egy óra innen.

 

Minek köszönhető, hogy ilyen jól sikerült a csapat szezonrajtra?

 

A nagyon jó csapatmunkának és a jó kapusteljesítménynek. Miki szenzációs volt, és a csapat is mindent megtett, hogy segítse a kapust. Jól védekeztünk, pedig két nagyon erős támadópotenciállal rendelkező együttes ellen játszottunk, vagyis nem volt egyszerű dolgunk. Talán az segített, hogy mi több felkészülési meccset vívtunk, mint az ellenfelek, valamint hat harmadon keresztül maximálisan betartottuk az edző utasításait, a terv szerint játszottuk végig a két mérkőzést.

 

Milyen a hangulat a sikeres rajt után nálatok?

 

Dobott a hangulaton a két meccs, mert őszintén szólva eddig nem igazán nyerni jártunk Erdélybe, remélem, hogy folytatni tudjuk ezt a szériát. Nem lesz könnyű dolgunk hétfőn sem, hiszen a Gyergyó az első két fordulóban 19 gólt szerzett, vagyis kemény melóra és szervezet játékra lesz szükség a túra zárómérkőzésén is. 

 

fotó: Vörös Dávid

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

UTE - HKB 2019. 09. 13. című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41