Dátum: 2024 április 24. (szerda) | György

hírek

POKORNYI DÁVID: NEKEM EZ A CSAPAT AZ ÉLETEM

Felnőtt 2021-06-18

Saját nevelésű védőnk a következő szezonra is aláírt, tehát Pokornyi Dávid továbbra is a Megyeri úton fog játszani. Korosztályos válogatott játékosunk tavaly sokáig bajlódott sérüléssel, de az előző kiírást kiváló formában fejezte be.

“A tavalyi szezonban a vírus mindenkinek megnehezítette a dolgát, nálunk ráadásul rengeteg volt a sérülés is, nekem is kimaradt a fél idény, csak az év második felében tudtam játszani, ilyen hosszú kihagyás után pedig nehéz volt visszajönni. - mondta az előző kiírásról Pokornyi Dávid. - Sajnos az említett okokból a csapatnak sem sikerült jól az év vége, ilyen a jégkorong, jövőre újra megpróbáljuk.”

Játékosunk természetesen már megkezdte a száraz felkészülést, augusztusig elsősorban a kondizásé, az izomtömeg-növelésé lesz a főszerep, aztán jön a közös munka a jégen a csapattal. Pokornyi Dávid arról is beszélt, hogy szeretné, ha jövőre minél több szurkoló látogatná az UTE mérkőzéseit, mert a zártkapus meccseken nagyon hiányzott a csapatnak a drukkerek biztatása.

“Rossz volt, hogy a járványhelyzet miatt üres csarnokban kellett hokizni, nekünk mindig sok erőt ad, ha a szurkolóink előtt tudunk játszani, és nyerni. Személy szerint annak nagyon örülök, hogy jövőre újra felvehetem a lila mezt, mindig is újpesti voltam, imádok itt lenni, nekem ez a csapat az életem.” - tette hozzá korosztályos válogatott jégkorongozónk. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41