Dátum: 2023 december 8. (péntek) | Mária

hírek

Pénteken jön az első Vasas elleni mérkőzésünk az Erste ligában!

Felnőtt 2018-11-27

A sors fura fintora révén egy összecsapás már véget is ért az Erste Liga alapszakaszában (a Brassóval már lejátszottuk mind a négy mérkőzésünket – szerk.), van, ami pedig csak most kezdődik, hiszen pénteken, november 30-án, 18:40 órai kezdettel kerül sor az első Vasas elleni találkozónkra a Káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban.

Ellenfelünk – a Hokiklub Budapest mellett – ligaújonc a felnőtt bajnokságban, és az egyetlen csapat, amelyik nem szerzett még rendes játékidőben hárompontos győzelmet. A 22 lejátszott mérkőzésből 17 vereséget könyvelhetnek el, egy hosszabbításos győzelem mellett négyszer szereztek egy pontot, így hat egységgel az utolsó helyen állnak a tabellán. Legutóbb idegenben, Gyergyó ellen érett a meglepetés, hiszen három perccel a találkozó vége előtt még 2:2 volt az eredmény, majd fél perccel később sikerült csak a hazai együttesnek megszerezni a győztes találatot.

Mi a Tüskecsarnokban gyűjtöttük be mind a három pontot egy sima, 5:0-s lila-fehér sikert hozó összecsapáson a Hokiklub Budapest ellen, így zárkózva a tabellán előttünk levő DEAC-hoz.  

Ezt követően vasárnap, december 2-án, 18:30 órai kezdettel visszavághatunk az idegenbeli, 6:2-es vereségért a Gyergyói HK-nak, hiszen ők látogatnak majd a Megyeri Úti Jégcsarnokba.

Mindenkit nagy szeretettel várunk mind a két mérkőzésre.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.12.04. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41