Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

Pénteken jön az utolsó erdélyi túra jégkorong csapatunk életében!

Felnőtt 2019-01-03

Lassan véget ér a 2018/2019-es bajnoki alapszakasz, és bár még összesen hat mérkőzés van hátra belőle, ezt az előttünk levő – kevesebb, mint – három hétben fogja lejátszani együttesünk.

A következő napokban két idegenbeli összecsapásra kell készülnie Benk Andráséknak, hiszen most pénteken, január 4-én, 17:30 órától a Csíkszereda, vasárnap, január 6-án, 17:30 órától a Gyergyói HK ellen lépnek pályára.

Első ellenfelünkkel októberben játszottunk először, és bár mi szereztük meg a vezetést, a hazaiak gyorsan fordítottak, majd a vége előtt sikerült ugyan szorossá tenni az állást, de egy üres kapus góllal bebiztosították a győzelmet (5:3). A második alkalom decemberben volt, amikor is hazai környezetben fogadtuk a „Csikiakat”, és itt sikerült visszavágnunk a kinti vereségért, hiszen hosszabbításban, Csányi góljával 3:2-re győztünk.

A Gyergyó ellen egy szeptemberi, hazai, hosszabbításos, 4:3-as diadallal kezdtünk, majd a „visszavágón”, idegenben sajnos négygólos hazai siker született (6:2). Decemberben újra a Megyeri úton fogadtuk őket, és 3:0-s vezetésről tudtak egy pontot elcsenni tőlünk, hiszen itt is a túlórában, ezúttal csapatkapitányunk, Benk András találatával tartottuk itthon a második pontot.

A tabellán jelen állás szerint a negyedik helyen állunk, ugyanannyi mérkőzéssel, mint az előttünk levő Debrecen, nekik viszont két ponttal többet sikerült összegyűjteniük. A Csíkszereda a második, de mindössze három egységgel van több, mint nekünk (igaz, ők három mérkőzéssel kevesebbet játszottak – szerk.), a Gyergyó 23 ponttal, és három hellyel hátrébb helyezkedik el, mint mi.

JÓ UTAT, ÉS SOK SIKERT KÍVÁNUNK!

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.14. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41