Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

RAJNA MIKLÓS ALÁÍRT

Felnőtt 2022-05-30

Egy fantasztikus klubszezon után a válogatott elsőszámú kapusaként oroszlánrészt vállalt abban, hogy Magyarország ismét bekerült a jégkorongelitbe. Kiváló kapusunk, Rajna Miklós további két évre aláírt az Újpesthez.

Miki tavalyi szezonjáról mindent elárul, hogy az ősszel három hét alatt kétszer lett a hét játékosa az Erste Ligában, és az egész alapszakaszban ő volt a legeredményesebb kapus, a lövések 95,4 százalékát védte ki. 

A rájátszásban agyrázkódást szenvedett, de abból néhány hét alatt kigyógyult, és a feljutással végződő divízió I/A-csoportos világbajnokságot a válogatott első számú kapusaként játszotta le.

"Mindenképpen folytatni szerettem volna az Újpestben, mert ez az a klub, ahol otthon érzem magam, ahol az edzők, a csapattársak és a vezetőség is elismeri a munkám. - mondta Rajna Miklós az utehoki.hu-nak. - A  személyes célom, hogy jó formában maradjak, és továbbra is olyan támasza lehessek a társaimnak, mint eddig. Csapatként pedig szeretnénk fejlődni, és eljutni oda, hogy előbb-utóbb újra bajnoki címet szerezzen az UTE, ehhez persze az kell, hogy a nyáron összejöjjön egy ütőképes keret."

A közönségkedvenc arról is beszélt, mennyire örül annak, hogy a járvány miatti korlátozások után ismét felpezsdült az élet a jégcsarnokban, és szurkolók előtt játszhatott a csapat.

"Nagyon örülök, hogy a szurkolók támogattak minket, remélem, hogy a következő szezonban még többen jönnek. Mi a csapattal pedig azon leszünk, hogy minél jobb teljesítményt nyújtsunk a jégen, és ezzel rászolgáljunk a drukkereink bizalmára."

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.02.06. UTE - Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41