Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

RAJNA MIKLÓS FOLYTATJA ÚJPESTEN

Felnőtt 2021-06-15

A válogatott kapus tavaly az alapszakasz közepén érkezett a Megyeri útra, és rögtön kiváló teljesítménnyel mutatkozott be. Az első meccsén nem kapott gólt, a másodikon pedig legyőztünk idegenben az FTC-t, így hamar beilleszkedett a csapatban, és a rájátszásban is ragyogóan védett. A következő szezonban is Újpesten játszik majd. 

 

Decemberben jött a DVTK-tól, és szinte egyből első számú kapussá vált Újpesten Rajna Miklós. Ő még a rájátszásban, a DEAC elleni párharcban is átlagon felüli teljesítményt nyújtott, nem rajta múlt, hogy a csapat lemaradt az elődöntőről. 

 

“Nagy hiányérzet maradt bennem is, a szezon végén nem úgy jött ki a lépés, ahogy szerettük volna. - mondta kapusunk. - A rájátszás előtti példátlan sérüléshullám miatt nem voltunk annyira élesek a Debrecen ellen, mint a riválisunk. Hiába próbáltunk mindig nagyobb fokozatra kapcsolni, még jobban játszani, nem voltunk olyan formában, nem jött ki úgy a lépés, nem voltunk annyira összeérve csapatként, mint ahogy egy sérüléshullám mentes felkészülés után elvárható lett volna.”

 

Játékosunk arról is beszélt, hogy a májusi felmérések után a csapat tagjai megkapták az egyénre szabott edzésterveket, amelyek alapján készülnek az augusztusi találkozásra. 

 

“Ilyenkor mindenki tárgyal, mindenki hosszabbít, kezd összeállni a csapat, szerintem várhatunk egyre jobb bejelentéseket a klubtól. Bízom abban, hogy ütőképes csapatunk lesz, és túlszárnyaljuk a tavalyi eredményt. A szurkolókat nagyon várjuk vissza a lelátóra, remélem, hogy minél többen lesznek, és buzdítanak majd bennünket. - tette hozzá Rajna Miklós. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2019.09.29 UTE - Vasas 4:3 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41