Dátum: 2024 június 20. (csütörtök) | Rafael

hírek

RAJNA MIKLÓS MARAD ÚJPESTEN

Felnőtt 2024-05-27

Újabb szerződést írt alá az UTE jégkorongcsapatával a válogatott kapus. A Erste Liga előző alapszakaszának legjobbja további két évig játszik majd a Megyeri úton.

 

Teljesült a lila-fehér szurkolók vágya, továbbra is az egyik legjobb magyar kapus, Rajna Miklós védi majd az Újpest hálóját. Csapatunk vezéregyénisége az alapszakasz legjobb mutatóját produkálta az előző szezonban, 93,6 százalékos hatékonysággal védett annak ellenére, hogy a mieink kapujára az átlagosnál jóval több lövést adtak le a riválisok. 

 

"Két nehéz szezonon vagyok túl, az egyik nyáron a sérvemet műtötték, nem tudtam rendes nyári felkészülést csinálni, a következő év végén pedig elszakadt a combom, de most szerencsére minden rendben van, egészséges vagyok és normálisan tudom csinálni a felkészülést. - nyilatkozta az utehoki.hu-nak Rajna Miklós. - Magamtól azt várom, hogy továbbra is jó teljesítményt nyújtsak, a csapattól pedig azt, hogy fokozatos építkezéssel egyre jobbak legyünk."

 

Rajna Miklós szerint a jó eredmény az előző szezonban is benne volt az Újpestben, ami azért nem jött ki, mert az idény második felében csapatként már nem tudtak fejlődni. A következő évekkel kapcsolatban azonban derülátó a rövidesen 33 éves kapusunk, aki már az ötödik szezonját kezdi ősszel a Megyeri úton.

 

"Azért dolgozunk mindannyian, edzők, vezetőség és a játékosok is, hogy a közeljövőben megörvendeztessük a szurkolóinkat valami igazán nagy sikerrel. Remélem, hogy ez az előttünk álló két szezon valamelyikében összejön az Újpestnek. Az biztos, hogy ezért én mindent meg fogok tenni."

 

#utehoki

#hajrálilák

 

fotó: FEHA19

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41