Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

RANGADÓ LESZ MISKOLCON

Felnőtt 2023-11-05

A válogatott szünet előtti utolsó Erste Liga meccsén a DVTK ellen lép pályára az Újpest. A mieink kilenc nap alatt az ötödik mérkőzésüket játszák le a harmadik helyen álló Jegesmedvék vendégeként.

 

A listavezető lilák tehát egy szintén nagyon jó szezonrajtot produkáló csapathoz látogatnak. A DVTK jelenleg harmadik a tabellán, és otthon igazán eredményesen játszik az Erste Ligában. 

 

A Jegesmedvék hazai környezetben ebben a szezonban csak egyszer kaptak ki, amikor a BJAHC győzött hosszabbításban Miskolcon, azóta viszont Káposztásmegyeren már visszavágtak Kangyal Balázs csapatának is. A DVTK pénteken is játszott, akkor nagyon szoros meccsen kaptak ki az FTC vendégeként a Tüskecsarnokban.

 

A mieink túl vannak a villámrajt utáni első hullámvölgyön, és a DEAC pénteki legyőzésével talán visszaverekedték magukat a győztes útra.

 

"A Debrecen elleni győzelem nagyon kellett már, hiszen az elmúlt pár meccsen nem jött ki nekünk a lépés, nem úgy pattantak a korongok, ahogy mi szerettük volna. - mondta a pénteki győzelem után válogatott védőnk, Szabó Dániel. - Szerintem a Miskolc elleni meccsünk elég kemény lesz, bár múltkor megvertük őket hazai jégen, de az egy olyan találkozó volt, ahol a hoki istenei mellettünk álltak, mert a játék képe alapján talán még pontot sem érdemeltünk. Most is ott vannak a tabellán mögöttünk, úgyhogy egy kiélezett mérkőzésre számítok."

 

A DVTK Jegesmedvék - UTE Erste Liga mérkőzés vasárnap 18.00-kor kezdődik, a találkozót a szokásos webes felületen, ezúttal is élőben lehet megtekinteni 1200 forintos áron.

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.08.20. HKM Zvolen - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41