Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

REMEK ALKALOM A REVANSRA

Felnőtt 2021-11-02

A Titánok csapata ellen kezd kedden késő délután a Magyar Kupában az UTE. A mienk célja, hogy az Erste Ligában, és a kupában is bejussanak a legjobb négy közé, utóbbihoz ezúttal nyerni kell az egy mérkőzéses párharcban.

A Magyar Kupa első fordulójában az a fiatal fehérvári együttes lesz az ellenfél, amelyik az Erste Ligában három hete meglepte az Újpestet. A mieink akkor büntetőkkel kaptak ki, és két pontot otthagytak a Titánok vendégeként.

Az idei lebonyolítás szerint az első fordulóban egy mérkőzésen dől el a továbbjutás, így egy sikerrel kedden a lila-fehérek revansot vehetnek.

Miután az Újpestnek egyértelmű célja, hogy mindkét kiírásban a legjobb négy közé kerüljön, ezért kötelező a győzelem. Ahogy Virág Csaba vezetőedző fogalmazott, be szeretnék bizonyítani hazai közönség előtt, hogy jó játékkal képesek nyerni a Titánokat ellen is. 

A mérkőzés 18 órakor kezdődik, nézőink továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehetnek jelen az összecsapáson, amelyre jegyeket kizárólag online lehet váltani a már jól megszokott felületen.

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.02. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41