Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

SÁGI MÁTÉ VISSZATÉR ÚJPESTRE

Felnőtt 2022-06-01

Az előző szezonban Győrben védett, de korábban megfordult már a Megyeri úton is Sági Máté. A korábbi utánpótlásválogatott a követekező szezonban példaképe, Rajna Miklós mögött lehet az Újpest kapusa.

 

A 21 éves játékos már két idény eltöltött az UTE koroszályos csapataiban, sőt 18 évesen lila-fehér színekben az Erste Ligában is bemutatkozott. Tehát korábban már dolgozott együtt Virág Csabával, így a vezetőedző első telefonja után gyorsan meghozta a döntést.

 

"Eddig olyan helyen védtem, ahol nem harcolhattunk a bajnoki címért, most szerettem volha egy olyan csapathoz kerülni, hogy ezt megtapasztalhassam, még ha nem is én leszek az elsőszámú kapus. - mondta az utehoki.hu-nak Sági Máté, aki arról is beszélt, hogy ha lehetőséget kap, akkor szeretne mindent megtenni a csapatért. 

 

"Csapat szempontjából a cél a Magyar Kupa döntőbe kerülés, és a magyar bajnoki cím. Egyéni célom pedig az, hogy minél többet tanuljak Rajna Miklóstól. Hozzám hasonlóan ő is dunaújvárosi, annak idején kaptam tőle válogatott mezt aláírva, régen ő volt a példaképem, és az is maradt. - tette hozzá a lilák frissen igazolt kapusa.

 

#hajrálilák

 

fotó: Jani Martin / UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.10.14. Titánok - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41