Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

SIMA VERESÉG GYERGYÓSZENTMIKLÓSON

Felnőtt 2022-11-29

Nem zárult jól az erdélyi túra, csapatunk 6:2-re kapott ki a jelenleg ligamásodik Gyergyói HK csapatától. Sovány vigasz, hogy a két vezetőedző szerint a mutatott játék alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

A GYHK már a negyedik percben vezetést szerzett, egy gyors korongjáratás végén az exjátékosunk, Vincze Péter volt eredményes. (1:0)

Alig fél perc alatt egyenlített az UTE, a hetek óta kiváló formában játszó Kyle Just és Toni Henttonen játszott össze, az utóbbi lőtte ki a hosszú sarkot. (1:1)

A 15. percben szerencsés góllal került újra előnybe a Gyergyó, Sylvestre tüzelhetett a kékről, lövésébe Vincze Péter nyúlt bele. (2:1)

Az első szünet előtt hasonló volt a forgatókönyv, Fejes lőtt rá, és Brance Orbán ütőjén változoztatott irányt. (3:1)

Ahogy végzett, úgy kezdte a következő 20 percet a GYHK, az újpesti kapu előtti kavaráodás után szintén egy "exlila" Bodó Chris szerzett gólt. (4:1)

Innentől kezdve az Újpest játszott veszélyesebben jó néhány percen át, mégis a hazai csapat növelte az előnyét. Sylvestre szerzett nagy gólt messziről. (5:1)

A 35. percben viszont szépített csapatunk, Collin Shirley passzából Németh Attila talált be. (5:2)

A záróharmad elején egy emberelőnyt használt ki a székely alakulat, Tranca lőhetett, a korong a gólvonal felé vánszorgott, az üres kapuba Sárpátki jutatta be az 53. percben. (6:2)

Újabb gól már született, a GYHK látszólag simán nyert, de a látottakkal egyik vezetőedző sem volt maradéktalanul elégedett.

Szilassy Zoltán, vezetőedző - Gyergyói HK

 

"A statisztika alapján úgy tűnhet, könnyű meccsünk volt, de én nem így éltem meg. Magas a terhelés, ami fizikailag és mentálisan is megviseli a csapatunkat. Hiányzott a kiegyensúlyozott teljesítmény, az első harmad elején gyengén muzsikáltunk, a végén parádésan, a második játékrészben pont fordítva."


Virág Csaba, vezetőedző - UTE

 

"Szerintem nem volt ekkora különbség a két csapat között, nekünk is voltak kiváló gólszerzési lehetőségeink. Természetesen a Gyergyó sokkal jobban kihasználta őket, mint mi, belepiszkálásokból és kipattanókból kaptuk a gólokat. Ha pedig nem uraljuk a saját kapunk előterét, nehéz mérkőzést nyerni.

 

fotó: GYHK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.23. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41