Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

SORSDÖNTŐ MECCS A BJAHC ELLEN

Felnőtt 2024-02-29

Csütörtökön este a BJAHC csapatával mérkőzünk meg hazai pályán, az Erste Liga alapszakasz jelenleg zajló második szakaszában először. Az Újpest válogatott kapusa, Rajna Miklós szerint együttesünknek ezen a meccsen már elő kell vennie azt a játékát, ahogy a rájátszásban fog hokizni.

Nyolc meccses nyeretlenségi szériát zárt le Kangyal Balázs csapata múlt pénteken Brassóban, ahol egy gólszegény meccsen egy találattal verték meg a hazai csapatot. Az Újpestre nem lehet azt mondani, hogy az előző mérkőzésén nem született elég gólt. A lila-fehérek egy kaotikus összecsapáson kaptak ki 8:6-ra Székesfehérváron. A szerdai vereség miatt győzelmi kényszerben játszik az UTE, főleg a közvetlen rivális BJAHC-vel szemben, ha negyedik akar lenni az alapszakasz végén. 

"Szerintem az elmúlt öt meccsünkből azért kiderült, hogy mit szeretnénk játszani a rájátszásban. - mondta az utehoki.hu-nak kapusunk, Rajna Miklós. - A tegnapi meccs egy kisikálás volt, ahogy a DVTK ellen játszottunk, az a mi arcunk, az ott nyújtott teljesítményünk a minimum, és annál már csak jobbak lehetünk a playoffban. Kemény ki-ki meccsre számítok a BJA ellen, mint a szezon során mindig. A napi forma dönthet, megpróbálunk fokuszáltan játszani csütörtök este."

Az UTE–BJAHC IV. kerületi rangadó csütörtökön 18.00-kor kezdődik a Megyeri úton, a meccsre jegyeket online az Eventim felületén lehet vásárolni, személyesen pedig a jégcsarnokunk jegypénztárában. 

A mérkőzést az Erste Liga TV élőben közvetíti.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.27. UTE - BJAHC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41