Dátum: 2024 június 20. (csütörtök) | Rafael

hírek

SZTÁREDZŐ ÜL LE AZ UTE KISPADJÁRA

Felnőtt 2024-05-06

A Csíkszeredával kétszeres Erste Liga győztes Jason Morgan váltja a leköszönő Markus Juurikkalát az UTE kispadján. A játékosként az NHL-ig jutó kanadai szakember az elmúlt három évben Németországban, aztán Skóciában edzősködött, most a Glasgow Clan csapatától érkezik a Megyeri útra.  

 

Új vezetőedzőnket Magyarországon nem kell bemutatni, Jason Morgan játékospályafutásának lezárása után ült a DVTK, a Debrecen, a Dunaújváros és a Sportklub kispadján is, a székelyföldi csapattal két Erste Liga győzelmet is bezsebelt, korábban a DVTK Jegesmedvékkel MOL Ligát nyert, méghozzá edzői pályafutása első évében. A 47 éves szakember nagy izgalommal várja új feladatát az Újpestnél.

 

„Nagyon izgatottak vagyunk az egész családommal, hogy Újpest lesz az új otthonunk. - mondta az utehoki.hu-nak Jason Morgan. - Mondhatom, hogy ismerem az Erste Ligát, és hiszek abban, hogy vezetésemmel az UTE végre versenyben lehet a végső győzelemért. Várom, hogy megkezdhessem a munkát a csapattal, és hogy elkezdődjön a szezon. Komoly kihívások várnak ránk, biztos vagyok benne, hogy ezt átérzik a játékosok is, akik magukra ölthetik az Újpest mezét."

 

Új vezetőedzőnk arról is beszélt, hogy amikor az ellenfél csapat edzőjeként érkezett a Megyeri útra, akkor is sokszor lenyűgözte az újpesti pálya légköre.

 

"Az ellenfél edzőjeként is szerettem a Megyeri úton játszani, hiszen a drukkerek mindig jó hangulatot teremtettek. Tegyünk meg most mindent együtt a jó szereplésért! Köszönöm a szívélyes fogadtatást és támogatást, amit a klubtól eddig kaptam! - tette hozzá együttesünk új vezetőedzője. 

 

Jason Morgan segítője Kovács Viktor lesz, ő már az előző szezonban is másodedzőként dolgozott első csapatunk mellett.

 

fotó: jkb.hu 

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.05. MAC HKB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41