Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

SZURKOLÓNK ÁTVEHETTE BENK ANDRÁS MEZÉT

Felnőtt 2022-02-18

A Rex Kutyaotthon Alapítvány kasszájába fizette be a csapatkapitány mezéért felajánlott összeget törzsszurkolónk, Murvai Alex. A teljes  jégkorongcsapat által aláírt relikviát Benk András személyesen adta át az alapítvány újpesti bázisán, az Állatszigeten.

 

Az UTE felnőtt jégkorongcsapata még decemberben bocsátotta árverésre Benk András a szezon első felében idegenben használt mezét, amelyet az egész csapat aláírt. A relikviára a Facebookon lehetett licitálni, a befolyó összeget a klub a Rex Kutyaotthon Alapítványnak ajánlotta fel. 

 

Az árverést törzsszurkolónk, Murvai Alex nyerte meg, aki 75 ezer forintot ajánlott a csapatkapitányi mezért, ezzel megnyerve a licitet. Az összeget ráadásul a pénteki átadáson további ötezer forinttal, 80 ezerre egészítette ki. 

 

“Amikor láttam a közösségi oldalon, hogy lehet licitálni Benk András mezére, egyértelmű volt, hogy ebben részt veszek. - mondta az árverés nyertese. - Folyamatosan követtem, hogy alakul a licit, és bíztam benne, hogy enyém lehet a relikvia. Az is fontos volt, hogy a felajánlott összeggel a Rex Kutyaotthont segíthettem. - tette hozzá Murvai Alex, aki maga is kutyatartó, és több más állatmenhelynek is nyújtott már anyagi támogatást. 

 

Az Újpesti Torna Egylet, mint a kerület legnagyobb múltú és egyik legjelentősebb civil szervezete, több fontos ügy mellett állt ki az elmúlt hónapokban. Tavaly év végén az UTE részt vett a Cipősdoboz akcióban is, a klub által összegyűjtött adományokat akkor is Benk András vitte el a segélyszervezet központjába. 

 

“Nagyon örülök ezeknek a kezdeményezésnek, külön öröm, hogy ezúttal az én mezem produkált komoly bevételt, a pénzt pedig a Rex Kutyaotthon Alapítvány fordíthatja állatok gondozására és megmentésére. Remélem, hogy sok hasonló akcióban fog a klub részt venni, amelyekkel segíthetünk a rászorulókon.”

 

Az eseményen jelen volt az idén 30 éves Rex Kutyaotthon alapítója, Király Péter, és a Rex Állatsziget igazgatója, Koleszár István is. 

 

“Megtiszteltetés, hogy ezzel a gesztussal az UTE és az árverés nyertese is elismeri a munkánkat. Bízom benne, hogy együttműködésünk az ország legpatinásabb sportklubjával a jövőben is folytatódhat. - mondta Király Péter.

 

Aki szintén szeretné segíteni az Alapítvány munkáját, az alábbi számlaszámon megteheti:

 

10402283-22802398-70140000

 

További információk: 

https://www.rex.hu/tamogatas 

 

fotó: Várai Mihály

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.02.06. UTE - Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41