Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

Sok meccses hétnek néz elébe jégkorong csapatunk!

Felnőtt 2018-12-17

A válogatottak (felnőtt, U20 és U18) egyhetes szünetét követően ismét beindul az élet az Erste Ligában, és „futószalagon” jönnek majd a mérkőzések egymás után.

A következő hét napban összesen három, a naptári évből hátralevő időszakban (a cikk megírásakor 14 nap – szerk.) hat találkozón lépnek pályára Benk Andrásék.

Elsőként most szerdán, december 19-én, 18 órai kezdettel Dunaújvárosba látogatunk, ahol az Acélbikák együttese ellen folytathatjuk a jó szériánkat. Ellenfelünk nagyon hektikusan zárta a szünet előtti időszakot, hiszen hazai pályán, hosszabbításban kaptak ki a Gyergyótól, majd Bécsben 11:4-re múlta őket felül a hazai csapat. Ezt követően hetet ütöttek a Hokiklubnak, majd két erdélyi vereség következett, így jelen állás szerint a hetedik helyen állnak a bajnokságban, hozzánk képest tizennégy pont hátránnyal.

Az „Újvárosi” túra után december 21-én, pénteken, 18 órai kezdettel jön az utolsó idei Ferencváros elleni derbi. Sajnos ebben a párharcban a zöld-fehérek állnak jobban, bár az első fordulóban mi győztünk, utána hosszabbításban, majd rendes játékidőben is vereséget szenvedtünk tőlük. Budapesti riválisunk egy 19-es győzelmi szériát követően lépett meg a Csíkszeredával az üldözőktől, majd ismét csak a nagy „rivális” Csikiak szakították meg ezt a sorozatot. Azóta a Vasas és a Bécs együttesét is legyőzték, szerdán pedig Debrecenbe utaznak.

Egy nappal később, december 22-én, szombaton ismét a Vasas látogat a Megyeri Úti Jégcsarnokba,

Jelen állás szerint csapatunk az ötödik helyen van a tabellán 52 ponttal, egy mérkőzéssel kevesebb játszottunk az előttünk levő Debrecennél, akinek 54 egység van a neve mellett (hozzájuk egyébként december 26-án, szerdán utazik el csapatunk – szerk.)

Mindenkit nagy szeretettel várunk a mérkőzésekre.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.08.18. UTE - HK Levice című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41