Dátum: 2024 április 29. (hétfő) | Péter

hírek

TAPASZTALT FINN JÁTÉKOST IGAZOLTUNK

Felnőtt 2023-12-18

Janne Laakkonen most a finn másodosztályból érkezett, de korábban sok évet lehúzott hazája elitbajnokságában is. Emellett a rutinos támadó hokizott már Nyugat-Európa és Közép-Ázisa között számos helyen, ráadásul mindenhol kifejezetten ponterősnek bizonyult.

 

A 41 éves támadó 2013-ig hokizott a legmagasabb szinten hazája bajnokságában, azóta játszott Svédországban, Kazahsztánban, Norvégiában, Oroszországban, Fehéroroszországban, Angliban, Lengyelországban, Franciaországban és Ausztriában is. Újpestre szombaton érkezett meg, azóta együtt készül a csapattal.

 

"Laakkonen egy rendkívül tapasztalt játékos, aki a világ számos pontján bizonyított már, így a beilleszkedéssel szerintem semmi gondja nem lesz. - mondta az új igazolásról Kovács Viktor, csapatunk másodedzője. - Egy technikás jégkorongozóról van szó, aki ugyanakkor bírja a fizikális hokit is. Az már az első közös edzéseken látszott, hogy az erőnléte is rendben van."

 

Frissen igazolt csatárunk pályafutása szinte minden állomásán elérte a meccs/pontos átlagot, most a finn másodosztályú FPS-ből jött, ahol 16 mérkőzésen négy gól és 13 gólpassz került a neve mellé. Janne Laakkonen a 62-es mezben játszhat majd lila-fehérben.

 

Sok sikert kívánunk az Újpestnél neki!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.21. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41