Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

TÖBB JÁTÉKOS SEM BEVETHETŐ

Felnőtt 2022-03-09

Rajna Miklós, Benk András, Erik Robichaud, továbbá Csergő Hunor sem játszhat.

Csapatunk elsőszámú kapusa, Rajna Miklós, Debrecenben agyrázkódást szenvedett, így nem tud jégre lépni. Kapusunk tünetei sajnos kizárják játékának lehetőségét. További kivizsgálások várnak rá, ugyanakkor az már biztos, hogy a negyeddöntős párharc következő találkozóin nem állhat a kapuban.

Csapatkapitányunk, Benk András még a rájátszás előtt, edzésen szenvedett combsérülést. András visszatérésének pontos időpontja továbbra is bizonytalan, ugyanakkor a negyeddöntőben ő sem lesz bevethető.

Erik Robichaud a DEAC elleni negyeddöntők második mérkőzésén egy rosszul sikerült ütközésben agyrázkódást szenvedett. Az első meccsen gólt, második meccsen pedig gólpasszt szerző csatár visszatérésére még várnunk kell.

Csergő Hunornak a DEAC elleni negyeddöntők negyedik mérkőzésén egy kapu előtti dulakodásban sérült meg a bokája. A későbbi vizsgálatok eredményeit, valamint a tüneteket figyelembe véve sajnos nem számíthatunk Huni játékára.

A szerdán 18.30-kor kezdődő DEAC elleni ötödik meccsén Márkus Levente az elsőszámú kapusunk, mögötte pedig Monostori Tamás lesz a második számú hálóőr. Junior csapatunkból Cseh István, valamint Lászlóffy Botond segíti a csapatot.

A sérülteknek jobbulást, és mihamarabbi visszatérést kívánunk!

#utehoki

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.01. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41