Dátum: 2024 április 27. (szombat) | Zita

hírek

TORNYAI GÁBOR IS MARAD A CSAPATNÁL

Felnőtt 2023-06-13

Sérülés és betegség is hátráltatta tavaly Tornyai Gábort, és természetesen ő sem volt elégedett a csapat előző szezonban nyújtott teljesítményével. A 24 éves védő most gőzerővel készül, hogy ősztől az újraszervezett UTE-val eredményesebb lehessen.

 

A hátvéd ősszel már a hatodik Erste Liga idényének vág neki, az UTE színeiben pedig az előttünk álló lesz a második szezonja. Tavaly jóval kevesebbet játszott, mint a korábbi években, így nem csoda, hogy most újra bizonyítani szeretne.

 

"Ég a bizonyítási vágy bennem is, és a többi maradó játékosban is, jövőre sokkal jobb teljesítményt szeretnénk nyújtani, mint az előző évben. - mondta Tornyai Gábor az utehoki.hu-nak. - Úgy érzem, hogy a csapat újraszervezése után megvan az esélyünk arra, hogy egy sokkal jobb szezont produkáljunk, olyat, amilyet a kiváló szurkolótáborunk megérdemel. Jó szellemiségű finn szakember érkezik hozzánk, szerintem jót fog tenni a csapatnak a változás."

 

Játékosunk folyamatosan edzésben van, csapattársaival együtt már most az őszi kihívásokra készül.

 

"Jelenleg a fiatal magyar maggal edzünk a Szilágyi utcában, az Akadémián, kaptunk egy elég jól összerakott, kemény programot, és ezzel készülünk a következő szezonra."

 

Jó munkát, sok sikert, Gábor!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

Titánok - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41