Dátum: 2024 március 19. (kedd) | József, Bánk

hírek

TÚRÁJA VÉGÉN ÉRKEZIK A CSÍKSZEREDA

Felnőtt 2021-10-03

A Sport Club csütörtökön Debrecenben, pénteken pedig Miskolcon nyert, vasárnap viszont simán kikapott az FTC-Telekomtól. A mienk csütörtökön játszottak utoljára, és nyertek a Gyergyó ellen, így talán pihentebben várják a hétfő esti meccset. 

 

Nehéz, és rendkívül sűrű szezonkezdet után békésebb hete volt a csapatnak. Egyetlen mérkőzést játszottunk, és hét góllal szórtuk meg a GYHK-t a szépszámú hazai közönség előtt a Megyeri úton.

 

Sokkal nehezebb sorozatban van a Csíkszereda. Az Erste Liga tavalyi győztese csütörtökön a DEAC, pénteken pedig a DVTK Jegesmedvék vendégeként győzött szoros mérkőzésen, vasárnap délután pedig simán kikapott a Ferencváros vendégeként 4:0-ra. Az FTC elleni mérkőzés után Magnus Sundquist, a Csíkszereda mestere arról beszélt, hogy csapatában túl nagy volt a feszültség, ezért a kelleténél több büntetést szedtek össze, viszont ha meg emberelőnybe kerültek, akkor nem tudták kihasználni a fórokat. 

 

Az UTE két hete büntetőkkel legyőzte idegenben a Csíkszeredát, a Vákár Lajos Jégcsarnokban ebben a kiírásban más csapat még nem tudott nyerni. A mieink szombaton és vasárnap is edzéssel hangoltak a hétfői összecsapásra. A csütörtöki meccsen két gólt és egy gólpasszt jegyző Kiss Patrik szerint előny lehet, hogy a Csíkszereda a Megyeri úton fejezi be anyaországi túráját. 

 

“Megint hazai pályán lépünk jégre, mindenképpen szeretnénk egy nagyon jó meccset játszani hétfőn. A Csíkszereda azért most egy hosszabb túrán van, amit pont ellenünk fejeznek be. Nem arra akarunk alapozni, hogy ők fáradtak lesznek, de azért ez nyilván segíthet bennünket. Ha a legelején keményen letámadunk, sokat korcsolyázunk, akkor megfoghatjuk őket” - mondta támadónk. 

 

A mérkőzés 18.00-kor kezdődik az Újpesti Jégcsarnokban, belépők még vásárolhatók a szokásos felületen. 

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41