Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

ÚJABB FINN ÉRKEZIK A CSAPATHOZ

Felnőtt 2023-07-11

A 29 éves Miro-Pekka Saarelainen csatárként bevethető játékos. Az előző idényben Dániban hokizott, és jó mutatókat produkált a Redovre Mighty Bulls csapatánál.

A vantaa-i születésű új igazolásunk eddig főleg hazájában, Finnországban játszott, az elmúlt két idényben viszont már légióskodott, megfordult Lengyelországban, most pedig Dániából igazolt az UTE csapatához.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy számítanak rám Újpesten, azt gondolom, ez a hely ideális ahhoz, hogy tovább fejlődhessek, így könnyen elfogadtam a csapat ajánlatát. - mondta az utehoki.hu-nak új játékosunk. - Támadó felfogásban játszom, erősen lövök, és szeretem irányítani a játékot. Abban bízom, hogy sok góllal tudom majd segíteni a csapatot."

 

Saareleinen 177 cm magas, jobbkezes játékos, tavaly 46 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a Redrovre Mighty Bullsnál, 16 gólt és 15 asszisztot ért el. A védőnek igazolt Julius Nyqvist után a második finn légiós, akinek szerződtetését már bejelentette a következő idényre az Újpest. A támadó az előttünk álló hetekre minden szurkolónak kellemes nyarat kívánt, találkozunk vele a szezon kezdetekor.

 

Miro-Pekka Saarelainennek sok sikert kívánunk csapatunknál!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.16. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41